[]

laptop dvd rom

laptop'ımın dvd rw'ını değiştirmek istiyorum, laptop için 0 dvd rom nereden bulabilirim? makineyi açıp kendim değiştirmeyi başarabilir miyim? teşekkürler.




 
www.hepsiburada.com bundan lazım size de temin edilemiyor diyor. bir bilgisayarcıya sorun arena bayiliği falan varsa görürler kesin temin ederler.
takması ne bileyim benimi gibi can sıkıntısından güç kaynağını söküp fanını değiştirebilecek kadar azminiz varsa gerekli aletler ve biraz bilgiyle başarırsınız gibime geliyor.

  • ozdek  (24.10.07 17:38:20) 
o zaman www.hizlial.com ya ben laptop'ı da arena'dan aldım da distribütör ibnelerle muhattap olmak istemiyorum hakikaten, hepsi birbirinden iğrenç. teknik servisler hakeza, delişmen para istiyorlar hiç güvenilir olmadıkları ve haftalarca laptop'ı geri alamadığınız halde.

valla açma kapama konularında çok azimli bi insanımdır da laptop tecrübem olmadı hiç ondan çekingenim. tekrar toplayabilir miyim, bunun montajını yapabilir miyim raylı maylı hani? "yaparsın la. karmaşık gözüküyor da bi şey olmaz eline almazsın makineyi korkma." derseniz sipariş edeceğim bunu.
  • radioheadbanger  (24.10.07 18:01:51) 
bi kullanim kilavuzuna bak laptop un orada yazabilir nasil sokulup takilabilecegi...


  • algoritma  (24.10.07 18:07:01) 
abi takması çok kolay, teknik servise tek kuruş verme. altta tutan bir vida vardır, belki bir tane de sürgülü kilit sistemi.(pili söküp takarken kullanılandan)

kablo mablo yok. eskisini çek, yenisini yuvaya oturt, soketler birbirine geçene kadar ittir, geçmiş olsun.
  • kimlanbu  (24.10.07 18:29:33) 
bi sitede hemen her laptop un montaj-demontaj fotoları asama asama vardı, oyle bi aratabilirsin. ben tosiba bilmem ne modeli için bakmıstım ordan.


  • bryan fury  (24.10.07 18:53:49) 
hmm süper gaza geldim hemen sipariş edeyim sdflsjdflksdjklf normal dvd romlar gibi standarttır di mi bunlar da laptop'a göre değişmez herhalde?


  • radioheadbanger  (24.10.07 19:25:31) 
laptopun hangi baglanti arabimine uygun olduguna dikkat etmelisin
www.hepsiburada.com

sol menude
  • algoritma  (24.10.07 22:54:38) 
@algoritma
bahsettiğin romlar laptop için değil. ya bi an kafan karıştı ya da ben göremedim veya dediğini algılayamadım.

metroelektronik.com.tr'a baktım fekat orda da laptop için bi şey göremedim. zaten "nec olmalı" gibi bir şartım yok. fiyat/performans oranı iyi iş gören sorunsuz bi şey yeterli.
  • radioheadbanger  (24.10.07 23:21:28) 
Şu howstuffswork how to bilmemne sitelerinde vardır belki bryan fury'nin dediği gibi fotoğraflı falan anlatımlar.


  • colonizer  (25.10.07 03:17:42) 
yarın biraz daha bakınıp sipariş edeceğim, geldiğinde bakıcaz artık how to açıp kapatıyomuşuz


  • radioheadbanger  (25.10.07 04:18:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.