[]

tıraş makinesi tavsiyesi

daha önce kullandığm philips ve braun marka iki makine de ömrünü tamamladı. yenileri için iki markanın farklı modellerini inceledim. maalesef pahalı geldi, sanki bu markanın yarı fiyatındaki diğer makinelere de (sinbo falan değil tabii allah korusun) şans versem bir şey kaybetmem gibi geldi ama emin olamıyorum.

belki kürkçü dükkanı misali yine bunlara dönerim diye yine sorayım, bu iki markadan "erkek bakım seti" olarak bir tavsiyeniz var mı?

sinbo'da çalışan varsa da kusura bakmayın ama sakalım hala acıyor lan.

 
Sinekkaydı şeyler için Braun hala en iyisi sanırım.

Biraz sakallıyım düzeltmek için düzgün bişeyler arıyorum diyorsan Remington ve BaByliss bakacaksın. İkisinin de güzel ürünleri var, ama ucuza kaçarsan kötü ürünleri de var.
  • nhk ni youkosu  (22.09.21 21:51:31) 
Hocam ben de tiras makinesi sorusu sordum ama bu duyuru icin cevap vereyim daha once 2 farkli braun modeli kullanmistim erkek bakım seti olarak ve ikisi de yetersiz ve basariszdi net şekilde. Sinekkaydi icin olan modeller belki basarilidir onu bilemem de genel sakal tirasi yani kisaltma sekil verme isinde net basarisizdilar. 2 farkli philips modeli kullandim ve brauna kiyasla cok bariz daha iyi is çıkardi ikisi de. Bunlarin hepsi erkek bakim seti dediğin sakal vucut vs birkac aparatli olan genel kullanim icin makinelerdi. Tek sikinti, çabuk bozuldu iki Philips makine de. Ayni segmentte birbirine yakin fiyatlarda Philips cok daha iyi performans verdi. Braun ile elli kere geciyorum sakalin uzerinden kabus gibiydi anasını satim. Su an piyasadki modellero bilmediğim icin soesifik oneride bulunamıyorum. Ben de o yuzden duyuru açtım zaten.


  • stavro  (22.09.21 22:57:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.