[]

çakma sırt çantası alınınır mı?

Evet, senelerdir "birader tekstilde markadır önemli olan yoksa çakma da aynı" diyenler gelin, en büyük sınavımızı vereceğiz.

bugün rastgele bir çantacıya girdim, bayağı legal bir işyeri görünmesine rağmen çakma swiss gear satıyorlardı. estetik olarak gayet doyurucu olan bu çanta kopyasının birebir aynısıydı, yani fonksiyonel olarak da gayet tatmin ediciydi. gelgelelim, böyle çantalar genelde su geçirir mi? eskiden okul çantalarımız gibi kollardan kopma yırtılma yapar mı kolayca? kısacası sizce alınır mı? (beklediğim ömür 3 sene)


 
Dapdandik çakma çapraz çanta alıp 5 yıl verimli olarak kullandım su geçirmedi. Hala utanmadan kullanıyorum ama biraz suyu çıktı aslında :D

Bence yapan yere göre de değişmekle birlikte ööh çakma bu deyip burun kıvırılmayacak çantalar var.
  • hedep  (22.09.21 21:17:24) 
Ben yaklaşık 10 senedir bir markadaki çantalara takık durumdaydım kendimce her boydan siyah-beyaz-kahve-lacivert çanta koleksiyonu oluşturuyordum. (Şuan saçma geliyor evet)
Bir gün instagramda beşte biri fiyatına veren bir sayfa gördüm herkes de mesaj atmış orijinalden farkı yok çok kaliteli vs. Dedim bir ben enayiymişim memlekette verdim siparişi. Galiba ikinci takmamda açma kapatma yeri düştü. İkinci sezonda dikişleri patladı. Evdekileri yerden yere vura vura kullanıyorum tekinde aşınma yok bu aldığım pert.
Ben tövbeliyim çakmaya. Bence 3 sene ömrü olmaz.
  • cilekli pasta  (22.09.21 21:17:48) 
@hedep hah işte o marka adı verirseniz belki o işinin ehli çakmacılar belki bizi de memnun edebilir :)

@cilekli pasta valla instagramdan ürün almak için bayağı cesaretli olmak gerekiyor. cesaretinizi takdir ettim. benim gittiğim yer aslında şehirde de bilinen bir esnaf yoksa duyuruyu bile açmazdım.
  • 1195  (22.09.21 21:32:15) 
"böyle çantalar genelde su geçirir mi? eskiden okul çantalarımız gibi kollardan kopma yırtılma yapar mı kolayca?"

bu kriterler uzerinden gidiyorsak bence swiss gear o kadar da kaliteli bir marka degil zaten. cakmasini degil de gercegini alsan bile bunlari yasayabilirsin, bir garantisi yok.
  • hot potato  (22.09.21 21:34:20) 
@hot potato bir backpacker kadar olmasa da çoook uzun bir süre ve sıkça bir swiss gear kullandım, hor kullanmama rağmen sadece ufak tefek yırtıkları oldu. en küçük bir su, kopma veya fermuar bozukluğu yaşamadım. hala da kullanırdım ama artık ömrünü doldurdu.


  • 1195  (22.09.21 21:41:44) 
İzmir Kemeraltı kestelli caddesindeki çantacılardan birinden almıştım. Bir markası yoktu benimkinde jack wolfskin yazıyordu ama modelinin jack wolfskin ile uzaktan yakından alakası yoktu ve aynı modelin başka başka marka işlenmiş hali de vardı.


  • hedep  (22.09.21 21:42:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.