[]

marmaris'te yaşayan varsa bakabilir mi? kız öğrenci için yurt sorunu.

destek olmaya çalıştığımız kızlarımızdan biri marmaris'te bir bölüm kazandı ancak gündemde de çok yer aldığı gibi kalacak yer bulamıyoruz. apartlar fahiş fiyatlar veriyorlar, mümkün değil gönüllülerimiz de altından kalkamaz.

kyk sadece muğla'da ana kampüste bölüm kazanan öğrencilerin kaydına açıkmış, hani git gel yapar dedik ama olmadı. ailede kamu çalışanı yok, misafirhaneler de olmuyor sanırım bu durumda, bir de zaten turistik yer olduğu için genellikle dolu oluyormuş. airbnb falan zaten uçuk rakamlar.

bize önerebileceğiniz bir çıkış noktası, öneriler, internetten bulamadığımız bir kız öğrenci yurdu vesaire var mı? son birkaç günü kızımızın ve o çaresizlikten ağladıkça ben deliriyorum...

 
KYK'nin ana kampüs olayını ilk defa duydum. Emin misiniz? yine de basvursun yedek listesine girmesi de iyi olur. Yine kyk'da misafir öğrenci olarak kalabilir arayıp sorsun, kaldığı gece ve yemeğin ücretini vererek. En azından kalıcı bir yer bulana kadar


  • you and me in paradise  (22.09.21 18:09:58) 
Komşumuzun çocugu da aynı sorunu yaşıyor. Marmaris turistik bir yer oldugu için aşırı pahalı. Çok iyi maddi durum yoksa bence gerçekci düşünmek lazım. Havalar hala sıcak oldugu için tatil gezi sebebiyle apartlarda kalan insanlar var ve dolu. Boş bulsanız bile aşırı pahalıdır. Komşumuz bu gerçekle yüzleşince geri dönüp vazgeçtiler.

Benim şahsi fikrim ulaşabiliyorsanız rektöre veya dekana ulaşıp durumu anlatıp. Bir ihtimal bu durumlarda ögrencileri için bir B planınları vardır
  • limonlu eksi  (22.09.21 18:45:28) 
Sakin olun, olsun.
Kamu misafirhanelerinde kalmak için kamu çalışanı olmak mecburi değil. Öğretmenevi, polisevi vs’de kalınabilir.
Yurtlar dönem ortalarına doğru daha rahat oluyor, boşalan odalar mezun olanlar oluyor. Bi yer mutlaka çıkar. Fakülte dekanına ulaşmak güzel fikir.
  • jimjim  (22.09.21 21:08:17) 
@jimjim, sakin kalmaya çalışıyorum ama o kadar zor koşullarda kazandı ki bölümü, gidememe ihtimaline deliriyorum.

rektör veya dekana ulaşmaya çalıştık bugün ama pek ilerleyemedik, o hattan diğerine aktarıldık durduk maalesef. İlk bir ayı bir organize edebilsek, sonrasında mutlaka daha sürdürülebilir çözümler buluruz diye düşünüyorum.
  • Phoebe  (22.09.21 22:09:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.