[]

biontech aşısının yan etki yapmamasi

2 doz oldum 2sindede hiç yan etki olmadı bu neye delalet bağışık sistemim tirt mi yoksa illa yan etki olacak diye bişi yok mu?

etrafidakiler yas fark etmeksizin yataktan kalkamazken bana bişi olmadı


 
ne kadar yan etki yaptigi bagisiklik sisteminizin durumu hakkinda herhangi bir sinyal vermiyor. kafaya takilacak bir sey degil yani.


  • robokot  (22.09.21 17:44:30) 
Bana da hiçbir şey olmadı. Aşı olduğumu bilmesem aşı olduğumu anlamazdım. İki dozda da aynı şekilde hiçbir şey hissetmedim. Bünyemin kuvvetli olmasına bağlıyorum.


  • sta  (22.09.21 17:45:29) 
Kendimden ve etraftan gördüklerimle benim çıkarımım şu;

aşı sizde bir etki yapmadıysa, virüs bulaştığında da bir etki yapmadan atlatacaktınız hastalığı. Hatta daha önce farkına varmadan virüsü vücüda almış ve hastalığı geçirmiş de olabilirsiniz.

Virüs herkeste aynı etkiyi yapmıyor, farklı farklı hastalık geçirenler var. Kiminde sadece ateş, kiminde sadece kas ağrısı, kiminde öksürük ve tat/koku, kiminde hepsi birden vs.

İşte virüs bünyeye hangi etkiyi yaptıysa aşı olunca da kısa süreli aynı/benzer etkiyi yapıyor.
  • John Bloor  (22.09.21 17:49:25) 
ben de iki dozda bir şey hissetmedim, ertesi gün elimi başımın üzerine koyduğumda enjeksiyon yapılan yerde kas ağrısı oluyordu bir günde geçti


  • freebird5406_2  (22.09.21 17:49:31) 
sta ile birebir aynisini yasadim ve hissettim.


  • in vino veritas  (22.09.21 17:52:44) 
Her insan milyarlarca farklı hücreden oluşuyor, herkesin vücudu farklı, sağlık durumu farklı. Makina değiliz ki yeni bir dişli eklenince herkeste aynı tepkiyi versin.


  • robin one persie  (22.09.21 19:16:30) 
25 yaşında erkeğim her iki dozda da kol ağrısı dışında hiçbir yan etki görmedim.
Kuzenim 26 yaşında erkek her iki dozda da halsizlikten bir gün yatıp dinlendi.

  • Başkalaşım  (22.09.21 22:20:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.