[]

en mantıklı tatil tiği hangisi sizce?

turla gitmek mi yoksa arabayla gitmek mi?

turla gidince tekne turları, otobüsle ulaşım var. yol derdi yok araç sürme yok. veriyorsun parayı gidiyorsun seni gezdiriyorlar.

araç ise daha free. istediğin gibi plan yapıyorsun. ama masrafı fazla. otel konaklama vs derdi var.

yer fethiye.

apart daire mi kiralamak gerek ya da 1+1 ev dairesi mi? yemeği kendin yapmalı..

 
65 yaş üstü değilseniz araçla gitmek.


  • brakgn  (22.09.21 14:07:33) 
fethiye ise kesinlikle araç diyorum. civarda gezilecek çok yer var, kendi planınızı kendiniz yapın bence.

apart ile 1+1 daire benzer şeyler. ben otel yerine bu tip yerleri daha çok tercih ediyorum. otel kafasını çok sevemedim. fethiye'de ölüdeniz dışında ucuz yemek bulabilirsiniz.
hatta fethiye gar'ın arkasında gar lokantası-2 var; tavsiye ederim.

fethiyede de gemiler koyu, patara, saklıkent, kabak koyu ve kelebekler vadisi, kayaköy (giderseniz incir'de rakı yapın derim. olmazsa cimbal'de de ete doyabilirsiniz.), yeşilüzümlü (şarabı güzel oluyor. sakin güzel bi köy bence) gezebilirsiniz.
  • barankovan  (22.09.21 14:22:20) 
fethiye'yi bodrum gibi düsünme, her yer tavukcu falan olmus, alabilirisniz.
fethiye'de bence arabaya gerek yok, turla gidebilecegin yerlere tur al, tekne turu, saklikent, dalyan.
ölüdeniz'e, samanlik koylarina minibüsler var.
ben denize minibüsle gitmeyi yorucu buluyorum ama sonucta 1-2 kere gidecekseniz araba kiralamaya falan gerek yok. ama cocuk varsa zor olur. sehir icinde kalacak yer bakarsan arabaya ihtiyacin olmaz, calista, falan bir yer bulursan arabaya ihtiyacin olur, cunku minibus icin aktarma yapman gerekir.
  • durgunfoton  (22.09.21 14:27:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.