[]

Yavru kedi için ultrason

Son 2 duyurumda bahsettiğim bağırsaklarında sıkıntı olan yavru sokak kedisi için megakolon hastalığı ihtimali olduğunu ve ultrason çekilmesi gerektiğini söyledi gittiğim veteriner. Avcılar’da İstanbul Üniversitesi’nin hastanesini önerebileceğini söyledi özel kliniklerde çok yüksek fiyatlı olduğu için ama yol çok uzun ve aracım yok. Bu yüzden oraya gitmek çok zor geliyor açıkçası. Kadıköy’de VetKadıköy’de ultrason olduğunu öğrenip orayı aradım ve 600 lira olduğunu söylediler ücretin. Normal midir bilmiyorum ama şu an Avcılar’a gitmekten daha mantıklı geliyor bana.

Ultrason sonucuna göre operasyon yapılması ihtimali de varmış bu arada. Bu yüzden fakültede hocaların görmesi daha mı iyi olurdu emin olamadım. Özelde para için hayvanı gereksiz yorarlar mı diye düşünüyorum ama bilmiyorum.

Siz ne dersiniz? Fakülte mi daha iyidir yoksa özelde de iyi tedavi edilir mi? Özellikle VetKadıköy’le ilgili tecrübeniz ya da Kadıköy ve Üsküdar çevresinde ultrason için başka yer öneriniz varsa ve yazarsanız sevinirim.

 
Biz bizim kediyi Küçükyalı'dan götürdük Avcılar'a, bir muayene, bir operasyon, bir de kontrol olmak üzere üç kere. Canımızdan bezdik. En son, "parası neyse verelim, buraya kadar bir daha gelmeyelim" diyorduk. Toplu taşımayla gidecekseniz daha da zor olur, kedi saatlerce taşıma çantasında kalacağı için ona da işkence olur.

Fakültede staj yapan son sınıf öğrencisi arkadaşımız vardı, ona ve arkadaşlarına Anadolu yakasında güvendikleri veterinerleri sorduk böyle işlemler için. Tekrar ihtiyacımız olmadığı için hiçbirini denemedik neyse ki ama bana gelen öneriler şöyleydi:
Vetaxis Göztepe
Vetart Üsküdar
Trend vet Ataşehir
Vet Çekmeköy Çilem Sağlam

Ama yine kedili (ve sokaktan yavru kurtaran) bir arkadaşım da VetKadıköy'ü önermişti, oradan çok memnunlardı.
  • kobuzchu kiz  (22.09.21 13:12:29) 
avcılar - kadıköy arası taksiyle 140-170 arası tutuyor (kullanacağınız yola bağlı olarak) bu ücrete köprü dahil değil. süresi de trafiğe bağlı değişir tabi; ama tahminen en az bi 45-50 dk sürecektir.

vetkadıköy hakkında bilgim yok. ancak kendi kedimi kadıköyde pet nature kliniğinde kısırlaştırmıştım. hayvanlara ilgisi, yaklaşımı, işine saygısı olsun; çok memnun olmuştum.fiyatı da gayet uygundu.
  • barankovan  (22.09.21 13:12:53) 
ziverbeydeki barış veterineri bir arayın onlarda da ultrason var. yalnız 600 bana yüksek geldi çünkü geçen sene hasta kedimiz için avcılarda fakülteden bir hoca kendi ultrason cihazı ile geldi ve epey detaylı 2-3 hekim incelediler. bu işleme 600tl vermiştik.


  • orpheus  (22.09.21 23:34:58 ~ 23:36:13) 
Gecmis olsun
Ultrason icin en iyi isim halil hocadir. Vetsonografi diye bir instagram adresi var oradan ogrenebilirisiniz su an nerede oldugunu. En son fenerbahce taraflarindaydi

  • 65 derece  (23.09.21 02:17:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.