[]

EDS'den ceza yemiş miyimdir? Yediysem kaç güne gelir?

Bolu-Ankara istikametinde, Bolu'da otobana girmeden önce EDS bölgesindeyken kırmızı flaş patladı. Flaş patladığı an hızım 122km'ydi.
Diğer arabalar da hep benzer hızlarda gittiği için ben de onlara ayak uydururken ceza yemiş olabilirim. Hatta flaş patladığında yan şeritte benle aynı hızlarda başka bir araç daha vardı.

Bu hızla ceza yemiş miyimdir?
Yediysem kaç güne Edevlete düşer?

Olay pazar günü oldu. Şu ana kadar Edevlette herhangi bir ceza bilgisi görünmüyor.
Araba normal binek otomobil bu arada.

 
7-10 gün içerisinde düşüyor e devlete


  • primetime  (21.09.21 20:18:35) 
Kütahya yolunda da var o kırmızının aynısı ben 110 la geçerken patladı sonra arkadaş radar olmadığını söylesi dönüşte aynı yerden 80 le heçtim gene patladı ama xeza vs düşmedi hiç


  • basond  (21.09.21 20:55:02) 
Büyük ihtimal yedin.
120 üst sınırı olan eds hiç görmedim.

  • etna  (21.09.21 21:08:55) 
Bolu'da edsler ceza yazıyor. Kuzene, babama ve uyarmama rağmen iş arkadaşıma ceza geldi. E devletten kontrol edin.


  • 1917  (21.09.21 21:44:58) 
duyuruyu ben yazdım zannettim. aynı olay aynı şartlarda benim de başıma geldi. 1 eksikle (121 ile yaktı). yanımda kamyonet vardı, tahminen ona yaktı diye düşünüyorum. senin de yanındaki araç, hız sınırı daha düşük olan bir araç ise ona yakmış olabilir.

not: görmeyenler için söyleyelim, orada üst sınırı 120 olan yol var.
Bolu'da şehir içindeki EDS'ler ceza yazar (kırmızı ışık, park vs.).
sıkıntı şurada, EDS'lerde 120 + %10 var mı? ben de bekliyorum.
  • pccopath  (21.09.21 22:26:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.