[]

Kartal'da güvenilir ekspertiz

Akşam iş çıkışı saat 16:30 gibi ekspertize gitmeyi düşünüyorum. Kartal'da geçen haftalarda Tarcanlar'a gittim ama hem çok pahalı hem de randevu sistemi yok. 16:30'da gittiğimde üç saat beklememi söylemişlerdi.

Önerilerinizi alırım (sadece motor, performans vb baktıracağım)


 
motora ekspertiz olmaz. hani temel şeylere bakılır yağ yakıyor mu, garip ses var mı gibi ama yüzlerce çeşit motor var ve ustası olmayan o motorun hasarını tespit edemez.

adam motora katkı atmıştır geçici olarak her şey düzgün çıkar. bunun dışında dyno ile yapılan performas testi tamamen boş bir iş. 150 liralık lambda sensor bozuktur motor performansı %50 çıkar çok kötü dersin. motorun trigeri-devirdaimi hiç değişmemiştir ama katkı vardır oynama vardır %95 çıkar oh çok iyi diye alırsın. 1 ay sonra hararet yapar conta yakar mesela. ya da trigger kopar bir motor parası masrafın olur. ve bunu hiç bir ekspertiz sana söyleyemez.

motora baktıracaksan o markanın ve o motoru tanıyan bir ustanın olduğu bir servise gidip talep etmelisin. motoru tanıyan usta kaç kmde hangi bakımın gerekeceğini, vidasının temizliğinden trigger kapağının açılmadığını bilir. motora şöyle bir baktığında ne kadar bakımlı olduğunu sana söyleyebilir. ama gene de motor kapalı bir kutu. tamamen ekspertizi mümkün değil. (yağ ve su örnekleri alıp kimyasal analizlerle yapılan testler var o mesela fikir verebilir.ama trde yapan sanırım yok)
  • orpheus  (21.09.21 19:18:58 ~ 19:22:21) 
Hocam motor performans icin alacağınız arac ne marka ise o markanin servisine goturun derim, onceden bakip o civsrda bir ozel servis bulup konusun, oraya goturun. Motora yapilacak ekspertiz sinirli.


  • stavro  (21.09.21 19:25:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.