[]

opera vpn

Opera VPN birkac aydir calismiyor. Okumadigim forum, uygulamadigim tavsiye kalmadi fakat bir ilerleme kaydedemedim. Son versiyonu kullaniyorum. Turkiye'de eduroam'da olup da basarili opera VPN kullanabilen var mi ? Ya da bu kolaylikta baska calisan bir oneriniz olur mu VPN olarak ? Opera VPN bir switch'e bakiyor, cok kullanisliydi ya :(


Your version is79.0.4143.50

 
muhtemelen bulunduğunuz ağ yapısında facebook-twitter vs gibi sitelere erişim engeli ya da daha tehlikelisi takip eden bir sistem var. vpn ile girince bu sistemi atlatmış oluyorsunuz haliyle bunu istemiyorlar. bir şekilde vpn bağlantısı algıladığ anda (bir ip blacklist olabilir) buna izin vermiyor.

bitdefender'ın ücretsiz sürümünü kurup vpn çalıştırmayı denediniz mi. günlük 200mb veriyor ama bir iki sayfaya bakmak bir dosya indirmek için yetiyor.
  • orpheus  (22.09.21 01:52:46) 
@orpheus bulundugum agda bahsettiginiz sosyal medya hesaplari gibi cokca sey serbest. Benim vpn kullanma istegim daha cok privacy gibi nedenlere dayaniyor. bitdefender'i bahsettiginiz sekilde kullanmadim, bir deneyeyim, sagolun. Ama benim anlamadigim browser VPN'ler yakin zamana kadar calisiyordu, belirli bir zamandir hicbir calismiyor, belki de bitdefender da oyle olacak. Bu konuda fikriniz var mi?
Tesekkurler

  • deneme12345  (22.09.21 11:28:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.