[]

Mersin'de mekan oneresi

Aile ziyareti icin Mersin'deyim 1 haftadir. Annem aksam lokanta tatlici tarzi bir yerlere gitmek istiyor ama:

1. Babamin ayagi sakat ve araba kullanamiyor. Ben de kullanmayi bilmiyorum dolayisiyla Mezitli'den taksiyle rahat gidilebilecek bir yer olmali.
2. Hem annem hem babam pek yuruyemiyor bel agrisi ve sakatlik vb gibi nedenleren. Dolayisiyla taksi biraksin, sonra da yakinin/kapisindan alsin tarzi bir durum tercihimizdir. Mesela Mersin Marina'ya gitsek taksi nerede birakir, ne kadar yurumeleri gerekir kestiremedim.
3. Acik havada oturulacak yeri olan bir mekan olmali. Deniz kenari/manzarasi olsa daha da guzel olur ama sart degil.
4. Ben Mersin'i pek bilmiyorum.

 
Marinada açık yerler var, hem denizşn de kenarı. Ama araçla gidince, araç otopark kısmında sizi bırakacak. Mekan ararken va illaki yürünecek. Annen baban ne kadar yürüyebilir vs bilmiyorum. Aslımda çok kısa bir yürüme olur.

Bu arada bütçe ve aradığınız standardı bilmiyorum.

Sahilde aşina restoran vardı. Hala vardor sanırım. Bilşndik bir yerdir. Kalştesi hizmeti iyidir. Tam sahil yolunda. Yani kapısında arabadan inip içeri girebiliyorsunuz. O sahil şeridinde zaten birçok restoran var. Aynı sırada necmi göçtü restoran var. O da iyidir. Bu mekanlar alkollü restoran bu arada bilginiz olsun. Yani ttalı çay kahve mekanı değil.

Bence marinaya gidiliebilir. Taksiyi içeri almayabilirler aklınkzda bulunsun. Caddede inmek zorunda kalabilirsiniz. Ama güzel mekanlar vardı, hala vardır sanırım.
  • sorularimicinfeykhesap  (21.09.21 17:45:25) 
Bu arada pozcu tarafına dopru sahilde normal sadece çay bahçeleri de vardı. Bazılarını belediye işletiyordu. Hala duruyorlar mı bilmiyorum. Onlrda tam yol kenarında.


  • sorularimicinfeykhesap  (21.09.21 17:47:10) 
Tesekkurler.

Bizimkiler hem yasli hem geleneksel insanlar o yuzden ozsut, mado ayarinda yerler, kunefeci veya bahsettiginiz cay bahcesi tarzi yerler mantikli. Veya kebapci, balikci falan. Alkolsuz olmasi daha uygun dusununce, iyi hatirlattiniz.
  • 14  (21.09.21 18:13:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.