[]

spotify mi deezer mi?

soru basit, başlıkta yer aliyor.




 
spotify kingtir. rastgele modda karşımıza arada bir saçma sapan şarkılar çıkarsa da beğendiğin ve sürekli dinlediğin şarkıların tarzında şarkılar çalma algoritması çok iyi.


  • burty  (21.09.21 00:58:32) 
"sürekli dinlediğin şarkıların tarzında şarkılar çalma algoritması çok iyi" +1

Deezer kullanmadım. Çok uzun süre Apple Music kullandım. 1 yıl kadar önce Spotify'a geçtim. Spotify çok daha iyi. Özellikle öneriler bakımından ciddi fark var. Listem rock, metal parçalardan ibaret, apple music bana rap müzik falan öneriyordu.
  • himmet dayi  (21.09.21 08:05:26) 
apple music, youtube music, spotify ve deezer kullandım. hepsini ayrı ayrı 1-1.5 yıl kullanmışımdır.

spotify alayını ezer geçer. belirtildiği gibi, müzik önerileri müthiş. şu anda dinlediğim pek çok parçayı spotify’a borçluyum diyebilirim (elektronik, new age, soundtrack falan dinliyorum genel olarak).

şu anda youtube music kullanıyorum, çünkü premium yanında beleş. her yer abonelik doldu, spotify’a yer kalmadı. youtube music’te aradığım her şeyi bulabiliyor olmak güzel, spotify’da bazen bulamadığım şeyler olabiliyordu.

deezer’ın en iyi özelliği de, kendi mp3’lerini de sisteme yükleyebiliyor olmandı. hala var mı o özellik emin değilim ama kullanırken çok işime yaramıştı.
  • avianthem  (21.09.21 08:25:01) 
2014 yılından itibaren Deezer kullanıyorum. Yıllar evvel 1-2 hafta Spotify denemiştim fakat Deezer arayüzüne alışkanlıktan ötürü Spotify'a geçiş yapmadım. Ses kalitesi, aylık ücretinin şimdiye kadar bende hiç değişmemesi (9,99 TL), önerileri (explore ve flow fonksiyonları baya iyi bence), mixleri vs. bana fazlasıyla yetiyor. Eskiden beri Türkçe arşivi yeterli bulunmaz belki ama ağırlıklı yabancı müzik dinliyorsanız sıkıntı yaratmıyor. Ayrıca @avianthem'in dediği gibi MP3 yükleme özelliği hala mevcut ve ben de kullanıyorum.


  • candanag  (21.09.21 09:51:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.