[]

Hacettepede okuyanlar ya da mezunlar?

Merhaba,
Bir yakınımın yakını harcını yatırmayı unutmuş sanırım Cuma son günmüş.
Öğrenci işlerini arıyorlar sabahtan beri ama cevap yok çocuk panik olmuş atılır mıyım diye.

Bu tür bir olayda ne olur?
Siteden bakmaya çalıştım bir tane takvim buldum ama onda da telafi tarih gibi bir şey yok.

Nereye bakmak lazım.

Teşekkürler.

 
Aramak yerine direkt okula gitsin.

"Geç ödeme" gibi bi konsept var benim de başıma gelmişti, faizi var, biraz da laf yiyor ek iş çıkardığı için ama okuldan atılmıyor tabi. Bi de ders kayıt için dilekçe şu bu uğraşması lazım.

Yalnız bunun 1 hafta falan gibi kısa bir süresi var, sallamasın yani hemen halletsin. Yoksa okuldan atılmaz ama o dönem okuyamaz.
  • plutongezegendegilmi  (20.09.21 14:21:18) 
baktım şu an 17'sinde başlamış. bu cuma değil mi son?

www.oid.hacettepe.edu.tr
  • nick bulamadim  (20.09.21 15:09:35) 
Dilekçe yazar . Sonra belirlenen 3 gun içinde yatırır.


  • opitseri  (20.09.21 15:23:21) 
Vaktinde yatırmadım harcımı, eve kağıt gelmişti uzun bir süre sonra ödeyin diye, faizi ile ödemiştim (Hacettepe)


  • giovanne  (20.09.21 15:26:34) 
ben anlayamadım. şu linkte ödemeler 17 eylül'den itibaren yatırılabilecektir diyor.

www.oid.hacettepe.edu.tr

şu aşağıdaki linkte 17 eylül katı payı ödenmesinin son günüdür diyor.

www.oid.hacettepe.edu.tr

bilsiste ise başlangıç 17 eylül, bitiş 15 ekim diyor.
  • nick bulamadim  (20.09.21 16:11:55) 
Yönetmelik şöyle der:

Öğrenci katkı payı/öğrenim ücreti

MADDE 6 – (1) Öğrenciler her öğretim yılında, 2547 sayılı Kanunun 46 ncı maddesi ve diğer ilgili mevzuat hükümleri uyarınca belirlenen katkı payı/öğrenim ücretini akademik takvimde belirlenen sürede ödemekle yükümlüdür. Katkı payı/öğrenim ücretini ödemeyen öğrencinin o yarıyıl için kayıt işlemleri yapılmaz ve öğrenci öğrencilik haklarından yararlanamaz. Öğrencinin katkı payı/öğrenim ücretini ödemediği yarıyıl/yıl öğrenim süresinden sayılır.

(2) Azami süreler içinde katkı payı/öğrenim ücretinin ödenmemesi ile ders kaydının yenilenmemesi nedeniyle öğrencilerin ilişikleri kesilmez. Ancak ilgili yönetim kurulunun teklifi, Üniversite Yönetim Kurulunun kararı ve YÖK’ün onayı ile dört yıl üst üste katkı payı/öğrenim ücretinin ödenmemesi ile ders kaydının yenilenmemesi nedeniyle öğrencilerin ilişikleri kesilebilir.

Paylaşılan akademik takvime göre bu hafta ders programlarının yapıldığı hafta. Bir an önce okula gidip halletmesini tavsiye ederim.
  • pispinti  (20.09.21 17:05:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.