[]

Araç Muayenesi-Trafik Sigortası Hakkında

Arkadaşlar ayın 24'ünde aracı muayneye götürmem gerekiyor, muayene için sanırım trafik sigortasının aktif olması gerekiyor aksi halde randevu vermiyor. Ben bugün randevu aldım ama trafik sigortasının süresi yarın bitiyor, ben muayeneye gittiğimde orada ekstra olarak yine trafik sigortası kontrol edilip "senin sigortan yok yaptır öyle gel" derler mi yoksa bugün randevu alabildiğim için tekrar kontrol etmezler mi acaba? Teşekkür ederim.




 
derler. poliçenizi yaptırmakta fayda var.


  • erty_ksk  (20.09.21 11:12:16) 
Seni ordan geri çevirirler. Tüvtürk'e gittiğinde senden trafik sigorta belgeni istiyorlar orda kayıt açarken.


  • nuevo  (20.09.21 11:13:02) 
Zaten o sorgulama ekranında "şu an için bir borç, ceza yok ama muayene günü olabilir" tarzında bir uyarı vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Kaldı ki zaten 3 gün boyunca neden sigortasız gezsin araba? Çok riskli.
  • John Bloor  (20.09.21 11:24:31) 
Derler, trafik sigortası olmadan trafiğe çıkman doğru değil zaten


  • basond  (20.09.21 12:03:13) 
sigortayı bugun yapabilirsin interneten/şubeden
eskisinin süresi dolunca devreye girer

  • bir soru sorcam  (20.09.21 12:06:40) 
Bunu sormamdaki amaç kredi kartı ekstresi kesildikten sonra yaptırmaktı yoksa sigortasını yaptırmayacak değilim de arada bir hafta vardı, o nedenle sordum. Fakat tatsızlık çıkar diyorsunuz madem şimdiden yaptırayım. Aslında trafiğe de çıkmıyorum arabayı en son 20 gün önce kullandım galiba, o nedenle rahat davranıyordum. Tekrar teşekkür ederim.


  • Zaman Tamircisi  (20.09.21 12:09:50 ~ 12:11:21) 
Sigortaayi telefondan falan hallettirebilirsin kolayca aninda. Zaten birkac gun sonra yaptiracaksin, simdiden yaptır. Orada trafik sigortasini istiyorlardi kayit açarken yanlis hatirlamitorsam.


  • stavro  (20.09.21 12:54:46) 
Ayrıca gününde yaptırmazsan bugüne kadar hasarsız kullandıysan indirimi kaybedersin.

Daha önce acenteden yaptırdıysan onların bir hafta kadar opsiyonu oluyor ödemeye, poliçeyi keserler ama ödemeyi bir hafta sonra alırlar.

Sık çalıştığınız acente hiç tereddütsüz yapar bunu.
  • John Bloor  (20.09.21 14:55:58) 
Çok fazla probleme neden olduğu için yaptırdım sigortayı. Tekrr teşekkür ederim bilgilendirmeleriniz için.


  • Zaman Tamircisi  (20.09.21 15:04:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.