[]

iptv içerik sorusu

selam arkadaşlar. geçen hafta eve iptv aldık. genel olarak memnunum ama içerikler umduğum kadar çok değil. örnek vermek gerekirse sex and the city uzuun zamandır blutv'de var ama iptv'deki blutv içerikleri içinde yok. diğer platformlardaki çoğu dizinin de yalnızca 1-2 sezonu var gerisi yok. tüm iptv sunucuları aynı içeriği mi kullanıyor yoksa başka bir yerden üyelik açsaydım daha dolu içerikli yayınlar elde eder miydim? ortalama fiyatları çok bilmiyorum bir yakınımın tavsiyesiyle güvenilir diye burayı seçtim ve gerçekten cüzi bir miktar verdiğim için şikayet etmiyorum. ama üyelikten üyeliğe içerik farkediyorsa yenileyeceğim zaman ona göre seçeyim en azından diye bilgi almak istedim.

cevap verenlere şimdiden teşekkürler.


 
hayir hepsi ayni icerigi kullanmiyor. baska iptv saticisi deneyin. almadan once deneme yayini isteyin. ona gore icerige bakip karar verin.


  • buenosdias  (20.09.21 10:42:30) 
Her üyeliğe ayrı kanal var


  • monicapp  (20.09.21 10:52:00) 
iptv'lerin çıkış noktası spor kanalları olduğu için blutv vs içerikler biraz göz ardı edilmiş olabilir. bir de dizilerin genelde şu anda ünlü olanlarını koyuyorlar. sex and the city gibi eski dizileri koymakla uğraşmalarına değmez diye düşünüyorlar herhalde.


  • co2s2  (20.09.21 12:15:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.