[]

Macbook pro için pro dock arıyorum

kendi adaptörü olan (yani taktığımda, şarj aletimi kullanmama gerek kalmayacak)
aynı anda 2 ekrana bağlayacağım,
ethernet ve ses girişi olan,
usb-c ve normal usb girişleri olan dock arıyorum.

bütçe sınırım yok. 500bin lira bile deseniz gidip alacağım.

tek beklentim var;
bilgisayarımı 2 ekrana bağladığımda, ethernete bağladığımda, ot bok yaptığımda internetim kesilip durmasın. salak salak frame atlamaya başlamasın, durduk yere fan çalıştırmasın.

çünkü şuanki dockumda bunu yaşıyorum.

 
ya çok teşekkür ederim, ama sanırım bunun dahili adaptörü mevcut değil. yine macbookunkini kullanıyoruz gibi. ben adaptör taşımayı pek sevmediğim için, bu cihazın kendi adaptörü olmasını da bekliyorum.

ama daha üzücü olansa, galiba bu problemin çözümü yok
apple'ın type-c problemini kendi çözmediği sürece, biz uğraşıp duracağız.
  • tchuck  (20.09.21 14:15:48) 
Benim şirket bilgisayarının yanında şundan verdiler: support.lenovo.com

Macbook air ile denedim. Monitörü de bağladım Air'e. Uzun süre kullanmadım ama gayet iyi çalışıyordu. Performans konusunda kefil olmam ama şirket bilgisayarı ile (Lenovo T14) gayet iyi çalışıyor.
  • himmet dayi  (21.09.21 11:34:47 ~ 11:36:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.