[]

Gym

İyi akşamlar

Malum bu covid döneminde spor salonuna gideniniz var mı?
Hes kodu vs ile alım oluyormus yalnız yine de endişeliyim.

Teşekkürler

 
Şahsi görüşüm pandemi sürecinde enn son gidilecek yerlerden biri olduğu. Gidip de hasta olmayan büyük bir çoğunluğun olması bu kuralı bozmuyor.


  • msb  (19.09.21 22:40:02) 
Yaşadığım şehirde hiçbir salon hes sormuyor ve spor yapan kimse maske takmıyor. İzin sürecimde bir gazla başladım ama risk oldukça yüksek olduğu için bırakıcam bende yakında. Kişi sınırlaması tarzı bir şey getirilmeliydi bence salonları açarken


  • kararsızataletfilozofu  (19.09.21 22:57:23) 
Ben salondan covid kapmıştım. Şu an hes kodu sorgulayarak alıyorlar.


  • alkolik imam  (19.09.21 23:42:56) 
ben de spor salonuna gitmek isteyenlerden ama korkanlardanım. normal bir zamanda bile uzunca bir süre gidip hijyen anlamında tiksindiğim birçok şey görmüşken sanki hele ki şu durumda pek de gitmelik bir yer değil gibi.


  • the roscoe  (20.09.21 01:54:15) 
Kardeşim tüm salgını hoca olarak geçirdi. Hasta olmadi. Çift maske, dezenfaktan vs aşırı dikkat ediyor annemden dolayı. Salon da ilk aklınıza gelen.


  • baal  (20.09.21 06:47:13) 
Gidiyorum aşılarım var, sorun olmuyor. Bu kadar korkmana gerek yok.


  • bu benim teorim  (20.09.21 08:49:02) 
Pandeminin başından beri salonların kapatıldığı dönemler dışında neredeyse aralıksız gittim. Kapmadım. Spor yaparken maske takmak tehlikeli olduğu için mecburen takmıyorsun. Yalnız ben kalabalık saatlerde bir kaç istisna dışında gitmedim hiç, görece sakin zamanlarda gittim. Benim için kabul edilebilir bir riskti, sen de kendine göre değerlendirirsin.


  • ozgurluk savascisi  (20.09.21 18:43:23) 
Bizim salon hes kodlarini kaydediyor. Yasal olarak asi zorunlulugu getirilmedigi icin onu sorgulayamiyorlar, ama gelenlerin %90'i asili. Ben her seye ragmen isim musaade ettigi icin gorece sakin saatlerde gidiyorum, etrafimda pek kimse olmuyor. Kalabalik saatlerde gitmek zorunda kalsaydim gitmezdim.


  • invictae  (20.09.21 18:49:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.