[]

Uzun vadede en karlı altcoin hangileri sizce

Üç yıl beş yıl satmayacağım, ne önerirsiniz?
Bir miktar eth, bnb, hbar ve Shiba var. Bunları da tutacağım uzun bir süre.



 
Ben AVAX ve SOL'a böldüm ikisi de üzmedi uzun vadede de üzmez gibime geliyor.


  • Zaman Tamircisi  (19.09.21 19:29:18) 
bear zamanı aldığın coindir. Şu an ne alırsan al o büyük ayı marketi gelirse hepsi %70-80 düşer. (market çok büyüdükçe o kadar düşüş olmayacağını stabilleşeceğini iddia edenler de var)

o yüzden şimdi aldıklarından güzel kar edersen kar satışı yapmak mantıklı bence. Ama btc tepeyi yapınca (veya yaptıysa) ve yine hayvan gibi düşerse o noktada eth, bnb, sol, neo vs dağıtıp bekleyebilirsin. Mesela ben 10 dolardan neo almıştım 120'lerde satmadım :D (btc henüz tepe yapmadı diyordum hala da öyle düşünüyorum gerçi ama 60k'lar local bir tepeymiş gayet de) büyük karlar beklerken yoldaki karı da kaçırma işte bence. İçeride 3-4 yıl kalmak zorunda kalabilirsin diğer türlü. (benim zamanında 800 dolardan aldığım ether 80'e kadar düşmüştü, sonra ether 4000'lerde tepe yaptı biliyorsun. Ama 4 yılda oldu bu.)

edit: ayrıca büyük market capliler daha güvenliyken (btc, ether), her zaman yeni çıkan düşük market capli bir şey çıkıp 100x 1000x bişey yapar. O yüzden kar ve güven/risk farklı şeyler. Çok uzun vadeci olsam btc ve etherden şaşmam herhalde.
  • nhk ni youkosu  (19.09.21 19:54:49 ~ 19:57:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.