[]

Otomatik vites araba önerisi

En fazla 150 bin olacak şekilde otomatik vites araba almayı düşünüyorum. Şoförlüğümde yok. Bu araçla öğrenicem. Bana model önerir misiniz?




 
Şoförlük yoksa bütçeyi daha da aşağıya çekip manuel almanızı tavsiye ederim. Vura çarpa kıra döke öğrenirsiniz, içiniz de acımaz.


  • feel the blanks  (19.09.21 17:16:12) 
B sınıfı bir araç bakmanı tavsiye derim. polo, yaris, micra, c3, fiesta türü araçlar. 150 bine temiz bir otomatik almak istiyorsan dizel seçeneğini listeden çıkar. 1.0 ve 1.2 turbo benzinli motorlar ucuzdur. gitmiyor, yetersiz gibi laflar duyacaksın aldırma.


  • orpheus  (19.09.21 17:32:44) 
ben olsam otomatikten vazgeçmem. yıl 2021, herhangi bir sebeple düz vites araba kullanmayı aklım almıyor. b sınıfı araç mantıklı, dizel ve benzin arasında da fiyat farkına değecek kadar büyük bir uçurum yok o yüzden benzinli de tercih edilebilir.

eğer kk dediği gibi ötv indirimi yaparsa kia rio'nun tam dolu paketi 150 bin liraya geliyor. acele yoksa o beklenebilir. yoksa orpheus'un söylediklerine ek olarak suzuki swift diyebilirim ben de.
  • yviene  (19.09.21 18:45:46) 
ilk araban olacak ise japonlara bak derim. en azından arıza yapmaz, yolda kalıp canını sıkmaz.

toyota yaris, suzuki swift, nissan micra
  • delidir yakalayin  (19.09.21 19:04:58) 
Otomatik vites almalısınız çünkü manuel moralinizi bozar araba kullanmaktan vazgeçersiniz. Otomatik kendi gidiyor size sadece dikkatli olup ilk etapta hız yapmamak kalır. Micra diyorum.


  • oyokbuyoknevar  (19.09.21 20:08:16) 
Mazda 3


  • izmitcan  (19.09.21 20:28:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.