[]

ek yerleştirme'de tercih yapsam mı?

merhabalar herkese mutlu pazarlar.yarın yks'de ek yerleştirme tercih dönemi başlıyor.tercih yapıp yapmamak konusunda kararsızım.puan durumum şu:sözel bölümde ek puanla 400 puan aldım 5789'uncu sıradayım,eşit ağırlıkta puanım 290 200.lerdeyim..mesela hukukta bir çok kontenjan boş duruyor(kılavuzda öyle gözüküyor)gidip bu bölüme tercih yapsam,tutma şansı var mı?.mesela kılavuzda en düşük 180 puna yazıyor.yani tercih yapsak tutar mı?..ayrıca sözel bir bölüm seçip,bir sonraki yıl böyle bir bölüme yada eşit ağırlık bölümüne geçme şansımız ne kadar var?(böyle bir şey yoksa boşuna ösym'ye 25 tl bayılmayalım yok yere)

bir de gelecek yıl sınava sadece ayt'den girebilir miyiz?yani tyt sonucu 2 yıl geçerli diye biliyorum,bu konuda deneyimi olan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim.

-

 
Hukukta baraj en son 100 bindi. 200 bin sıralama ile tutmaz.


  • dissendium  (19.09.21 12:48:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.