[]

Suyun kartlı olması

Faturalı değil de kartlı su kullananlarda şu sorun yaşanmıyor mu? . 30 liralık su alıyorsun atıyorum 10 litre, kart 1 lt yedek olarak saklı tutuyor. Su bittiğinde o yedek suyu tekrar yüklüyorsun.

Kartın sayacı apartmanın bodrum katında ve duştayken su bitiyor. Yedek 1 litre yi aşağı inip yükleyebilirsiniz ama duştayken nasıl olacak?
Bu şekilde kullananlar bu sorunu nasıl çözüyor.

 
kart meselesi gerçekten çok çirkin bir hadise. genel olarak takip edip, son bir duşluk su bırakmamak gerekiyor.


  • co2s2  (09.09.21 14:23:42) 
bu sorunu çözmenin yolu yok. son derece köylü kurnazı bir olay bu sayaç meselesi. su bu. olmazsa olmaz. eskişehir'de var ve yetmezmiş gibi yüzde 60 su zammı geldi.


  • ya ben lan neyse  (09.09.21 14:35:22) 
atıyorum 200 lira. büyük büyük alıp sorun yaşamıyorum.


  • psychosocialll  (09.09.21 14:43:05) 
bir de pat diye bitmiyor önce azalıyor oradan anlıyorsun zaten. ayrıca evet büyük miktarda almak en mantıklı çözüm


  • anyelios  (09.09.21 15:52:39) 
Eskişehir'de kullandim. Bence daha mantıklı sistem. Her faturada dünya vergi yansıyor. Sanki kart olunca vergi seyi bi tik daha düşük gibi geldi bana. Hep ne kadar su harcadığını da görebiliyorsun saatten. Saat de zaten dairenin kapisinda oluyor. Az harcama yapiyorsun ne kadar kaldığını görünce mesela. Daha tutumlu oluyorsun. Ben sevmiştim. Tabi kart yükleme atmsi evin önündeydi. Ondan da olabilir :D


  • westblack  (09.09.21 19:23:28) 
Eskişehir'de yüklenen kredi bitmeye başlayınca sayaç ekranında "kredi az" uyarısı çıkıyor. Sayaç bodrumda değil, daire kapısının önünde, eve girip çıkarken kredi az yazısını görünce gidip yükletiyorsun işte, gayet kolay.

Daha tedbirli olanlarımız karttaki krediyi sayaca yükledikten sonra kartı yine dolduruyor, evde öyle tutuyor. Aa bitiyor derken sayaca yükleyip yine dolduruyor, böyle bir döngü.
  • kobuzchu kiz  (09.09.21 21:40:04) 
ayda ortalama ne kadar su tüketiyorsan bi tik üstünü belli periyotlarda alacaksın bitti gitti.
3 senedir kullanıyorum bi sikinti yasamadım.

  • all girls dream  (09.09.21 23:22:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.