[]

Evde karınca sorunu

Evimizde yoğun olarak bir karınca problemimiz var. Biz kıyamadıkça kelimenin gerçek anlamıyla tepemize çıkıyorlar. Ne yapılabilir? (limon, tarçın vb. doğal tavsiyeler kar etmiyor)




 
Bayer’in K-hotrin diye bi ilacı var. Üç ay etkili. Öldürmez uzaklaştırır


  • dakota  (07.09.21 18:17:16) 
Hocam önceki cevaben:
K- Othrin onun adı ve bildiğin öldürücü, yuvalarında da yok edici falan yani
www.defansmarket.com
bu da msds i kendiniz karar verin:
www.environmentalscience.bayer.com.tr

Kesin çözüm olabilir, doğrudur ama öldürmeyelim sorunuzun cevabı o değil, ha cevabı ne derseniz onu ben de bilemiyorum ve arıyorum.
  • Ruprect  (07.09.21 18:50:27) 
Evet öldürüyor sanırım bu ilaç. Hala kıyamıyorum, ne yapsak bilemedim.


  • aslil  (07.09.21 19:15:55) 
Keskin kokulu yağlar (kekik yağı, çin yağı vs) işe yarıyor. Öncelikle karıncaların eve giriş yollarını bulun. Küçük pamuk parçalarını biraz nemlendirip üzerlerine birkaç damla yağ damlatın. Giriş yollarını silin. Karıncaları sık gördüğünüz yerlere kokulu pamuklardan bırakın. Koku azaldıkça yenileyin.


  • zihua  (07.09.21 20:19:30) 
Biz bütün gezdiği yerleri sirkeyle sildik geçti. Ama 3 gün boyunca her gün 15dkda bir sildik. Tekrar gelmesine izin vermedik o şekilde bittiler. Evde bir yere şeker ya da bal dökülmüş olabilir bir de onu kontrol edin.


  • sta  (07.09.21 20:39:15) 
tuhaf bir şekilde bebek pudrasının uzaklaştırmada, en azından rotalarını zorlaştırmada işe yarama ihtimali var


  • jnlbnnn  (07.09.21 20:47:32) 
Biz bi köşeye fındık koyuyoruz sadece o fındığa gidiyolar. Hatta kamera kurup fındığı tüketmelerini çekmiştik hızlı çekime alınca eğlenceli oldu:)


  • suicides underground  (07.09.21 21:02:11) 
Daha önce cevap verdiğim bu soruya kimyasal ve zararlı olmayan bulduğum çözümü yazyım
China Oel Çin yağı (daha önce yazılmış denememiştim)
Damlatınca o bölgeye asla uğramıyorlar çok etkili. Biraz pahalı birşey ama en azından zararsız. Çok boca etmeyin epey ağır bir nane kokusu oluyor evde geçmiyor.
  • Ruprect  (19.06.22 21:09:19 ~ 21:11:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.