[]

Marmara Ü. prestij

Marmara Üniversitesi'nin prestiji azaldı mı son yıllarda? Sanki torpil olayları dönmüştü diye hatırlıyorum yakın zamanda. Tıp dışında eskisi kadar popüler değil gibi. Ne düşünüyorsunuz?




 
hiçbir zaman popüler olmadı gözümde, bi tıp bi hukuk duydum sadece.


  • jelly bear  (07.09.21 15:12:53) 
Bence devlet üniversiteleri arasındaki yerini koruyor. Herkesin prestiji azalınca sıralama değişmedi.


  • prole  (07.09.21 15:35:21) 
hiç prestijli olmadı ki? Özellikle son 10-15 yılda AKP'nin liyakatsiz akademisyen yetiştirme yuvası gibi bir şey bu okul. torpilli doktora bitirip, oradan siyasette bir yerlere gelmek isteyenlerle dolu kadroları. hatta burası için akademi demem bile ne kadar doğru emin olamadım.


  • kent sakini  (07.09.21 15:35:45) 
tayyipten dolayı olumsuzlaştı biraz ama yeri aynı gibi. tıp hiçbir zaman ön plana çıkmadı ayrıca. dişte oldukça iyi. ama genel olarak neredeyse her bölümde ve her anlamda iü'nün gerisinde kaldı.


  • rose parks  (07.09.21 16:47:39) 
odtu, bogazici gibi iyi universite mezunlari vs patir patir y.disina beyin gocu yapti, onemli sirketlerde meydan, piyasa Marmara gibi daha alt seviye universite mezunlarina kaldi diye bir muhabbet var ama ne kadar dogrudur bilemeyecegim. Onun disinda degerini, prestijini koruyan ne kaldi ki bu ulkede.


  • neverletyougodown  (07.09.21 16:58:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.