[]

Askerlik Tecil Tarihi Çok İlerde

Merhaba üniversiteden bu yaz mezun oldum. Askerlikle 12.2026 ya kadar ilişiğim bulunmadığı yazıyor. Şimdi yüksek lisansa başlayacağım. Okulum tecil dilekçesi hazırlamış. İsteyenler kayıt esnasında veriyor. Tecil dilekçesi vermem gerekiyor mu? Ne yapmalıyım? Edevlet Askerlik durum belgesinden şu yazıyor:

ERTELEME ŞARTLARININ SONA ERMESİ HALİNDE (MEZUN/TERK VB.) ERTELEME İPTAL EDİLECEKTİR. BU DURUMDA E-DEVLETTEN VEYA EN YAKIN ASKERLİK ŞUBESİNDEN ASKERLİK İŞLEMLERİ İÇİN BAŞVURU YAPILMASI GEREKMEKTEDİR.


 
mezun olmasaydın 2026ya kadar tecilin vardı. oldun ve o yüzden o tecil değişecek.

normal şartlarda 3 ay içinde şubeye gidip tecil alman gerekiyor ama ylye başlayacaksan tecil dilekçesi ver okul halleder.
  • kljgslsdkjsd  (06.09.21 23:09:55) 
Çok teşekkürler @kljgslsdkjsd


  • hasco912  (06.09.21 23:13:27) 
bende de durum aynı. soruya ek yapayım, geçen ay mezun oldum ama hala 12.2026 yazıyor. Tecil için bu tarihin değişmesini mi beklemeliyim, şuan gitsem yahu sistemde zamanın var gözüküyor derler sanırım


  • biravekahve  (06.09.21 23:46:30 ~ 23:46:46) 
O tarih 1 ay sonra değişecek. Süre kısalacak En yakın şubeye gelin yazacak onun yerine.

Tecil icin e-devletten formu doldurup aile hekimine basvurun. Acelesi yok. Eğitim ilisiginizin bittigine dair üniversitenin yazı göndermesi Eylül sonu ekim ortasını bulur. O yazı subeye gittikten sonra o 2026 2023 olur zaten. Ama yukarıda bahsettiğim islemi yapmazsaniz ilk çevirmede tutanak yersiniz.
  • westblack  (07.09.21 13:12:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.