[]

Arabam çekildi uygulama doğru mu?

Eşimle Acıbadem'e gidecektik, baktım herkes bırakmış arabayı ben de park ettim. 10 dk içinde gelip çekmişler aracı. Attığım bağlantıdaki 3008'in olduğu yerdeydim.

İleride bir park yapılmaz tabelası var ama o tüm sokak için mi park yasağı olduğunu belirtiyor. Geride de olması gerekmez miydi?

İtiraz edebilir miyim buna?

www.google.com.tr!3m6!1e1!3m4!1sDJWKTzFb08I0b5y4dvuJOQ!2e0!7i16384!8i8192

 
Sokağın başında bile olsa tabela var diye kabul ediyorlar. Bence haklı bir uygulama değil ama trafik mahkemelerini anlatmayayım şimdi burada….


  • her giriste sifresini unutan adam  (06.09.21 21:34:02) 
Park yapılmaz tabelası bütün o yol/kaldırım boyu içindir.
İtiraz edebileceğin en ufak bi açık olsa ceza yazmazlardi zaten. Ayrıca savunman biraz komik olmuş, "herkes intihar ediyordu bende ettim" gibi olmuş.
Geçmiş olsun
  • etna  (06.09.21 21:34:33) 
Sokak boyu pusuya yatmışlar zaten, geleni alıyorlar. Otopark da hemen sokağın başında bırakıp yeni kurbanı paketliyorlar.

Güzel düzenek kurmuşlar valla otopark doluydu ağzına kadar.

@etna Hahah sırayla herkesi çekiyorlarsa sorun yok ama ayrımcılık yaptıklarına dair yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
  • chicha_v2  (06.09.21 21:37:09 ~ 21:38:20) 
Park tabelası tüm sokak için park yapılmaz manasına gelir. Geçmiş olsun.


  • roket adam  (06.09.21 21:47:13) 
Yakinlarda yediemin otoparki varsa park yasagi olsun olmasin her turlu cekerler.
O bolgelere yanasmamak lazim.
Otoparka uzak noktaysa ihbar bile etsen kesinlikle gelmezler.

Tabi bu arada o tabela tum sokagi kapsiyor.

Araban hatchback'se ortalama bir arabaysa once seninkini cekerler.
Tekrar park et yine senden baslarlar :)
  • divit  (07.09.21 11:58:50) 
O caddeyi neredeyse 20 yıldır kullanıyorum. Oradan çekirdek çitler gibi araç çekerler. Zaten dikkat ettiyseniz park eden araçların çoğunun içinde ya biri vardır ya da başında biri bekler. Polis gelirse "hemen gidiyoruz" veya "patron burda" demek için. Pek itiraz edilecek birşey yok, zaten direk çift şerit yolu teke indiriyorsunuz park ederek.

Ek: @divit'in söylediği gibi, çekilen araçların bırakıldığı otopark 400 metre geride zaten. Alıyor oraya bırakıp tekrar geliyor.
  • quaker  (07.09.21 12:04:05 ~ 12:05:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.