[]

Kadınlarda tamamen siyah saçı nasıl buluyorsunuz?

Beyaz tenli ve kara kaşlı, kara gözlüyüm. Kaş rengimden dolayı garip durduğu için saçımı açık renklere pek boyayamıyorum. Üç yıldır saçlarım kendi rengi olan koyu kahve ve uçları da kızıl. Şuna benziyor biraz, encrypted-tbn0.gstatic.com

Tamamen simsiyah yapsam nasıl durur sizce? Beni sert göstereceğini söyleyenler oldu ama ben biraz tombul yanaklı, yuvarlak ve çocuksu bir yüze sahibim. Ne kadar sertleştirebilir ki siyah saç benim bu yüzümü? Hem belki biraz da olgun gösterir, bu şekilde hala 17 sananlar oluyor beni.

Neyse, çok uzattım. Siz kadınlarda tamamen siyah saçı nasıl buluyorsunuz?

 
Beyaz tenliyse harikaaaaa. Çevremde çok nadir var. Yap gitsin derim. Daha olgun gosterir diyorsun, göstersin.


  • Amory Lorch  (06.09.21 17:18:45) 
siyah iyidir her zaman ama beyaz tene simsiyah gitmez. doğal rengi koyu kahve ise hiç boyatmayın bence.


  • candide  (06.09.21 17:23:03) 
Ben yaptım yıllar önce, peynir rengiyim ve doğal saçım açık kumral. Bir miktar Morticia Addams havası veriyor, çok da güzeldi bence :))

Ama simsiyahın üstüne başka renk boyayamazsınız, uzayıp geçene kadar saçma iki renkli saçlarla kalabilirsiniz.
  • kobuzchu kiz  (06.09.21 17:29:18) 
Siyah saç beyaz ten kara kaş göz sahibi olarak saçlarımı boyatmayı hiç düşünmedim

Yuvarlak yüze sahipseniz sizi ne kadar sert gösterebilir kii? Hala 17 görünmektense biraz olgunluk iyidir :)
  • purplee  (06.09.21 17:29:42) 
Artık çok az kadın saçlarını siyaha boyatıyor. Bence çok yapmacık, kalitesiz oluyor siyah boyalı saç. Beyaz tende yüzü çok solgun gösterir. Yaşa etkisi olmaz çünkü yüz yapınız genç gösteriyor. Ombre yaptırabilirsiniz. Kaşlar sorun olmaz o zaman.

www.instagram.com

www.instagram.com

Birkaç ombre bırakıyorum:

www.instagram.com

www.instagram.com
  • GoodMorningTeacher  (06.09.21 17:32:33) 
Çok yapay duruyor bence.


  • pispinti  (06.09.21 17:33:01) 
Kuzguni siyahsa alt kültür olduğunu düşünüyorum nedense. Doğal, keskin olmayan siyahsa güzel.


  • ruhen hastayim ben  (06.09.21 18:34:40) 
Ben de sizin gibiyim kara kaş kara göz beyaz ten. Pamuk prenses gibi olacağım sanarken İzzet altınmeşeye dönmüştüm ben saçlarımı siyaha boyatınca, üniversitenin başlarıydı. Zar zor aktı o saç. Epeydir boyatmıyordum. Nişandan önce değişiklik istedim bir şeyler yapayım dedim. İstediğim şu kare Middleton gibi kahverengi balyajlardı. Zaten saçım da kestane. Sonra tabi kuaför daha güzel bir ışıltı attı, bana gitmez sanıyordum saçlarımın açılması ama daha modern gösterdi. Kaşlarımla çok uyumsuz olmadı çünkü diplerimi boyatmadım. Merak ederseniz mesajlardan saçlarımın fotoğrafımı atabilirim.

Simsiyah saç demode olmuştu ve roman kızları gibi olmuştum, bana çok gitmedi. Tenim de bayağı beyazdır bu arada ona rağmen olmadı.
  • Hallegadola  (06.09.21 19:12:45) 
10/10 buluyorum.


  • plutongezegendegilmi  (06.09.21 19:24:14) 
siyah sac cok guzel ama ancak dogalsa.
boya olan siyah saci her turlu ayirt edebiliyorum.
asiri yapay bir sey.
bence sac rengin guzel. kizillari yok ederdim kahveyle devam ederdim. cok degisiklik istiyorsan da bir ton koyult kuaforde.
  • Kittie  (06.09.21 20:34:56) 
Ben pek beğenmiyorum. Doğal durmadığını düşünüyorum. Erkeğim


  • yedigimiztavuk  (06.09.21 23:38:35) 
Işıkta lacivert gibi görünüyor parlıyor peruga benziyor. Haliyle çok yapay bir görüntü.


  • you and me in paradise  (06.09.21 23:43:59) 
simsiyah yaparsan şu andan tek farkı 17 yaşında liseli bir goth sanılman olur. hatta tombul yanaklı çocuksu diyince lisedeki bahar geldi aklıma. ne kadar piercing, deri kordon da taksa o ponçik halinden kurtulamıyor, bir türlü istenen goth havasını yakalayamıyordu. bir arada kalmışlık, bir sakillik...

mavi yeşil mor olmadıktan sonra saç renginin olgun göstermesi diye bişey yok, asıl kesim etkiliyor yaş algısını. yatırımını kesim tarzına yap bence.
  • Bruce  (07.09.21 01:03:06) 
Açıkçası biz erkekler yapay durup durmadiğıni anlayabilecek potansiyele pek sahip değiliz. Ama atıyorum;

-9/10 güzelliğe sahip sarışın=7/10 güzelliğe sahip esmer=5/10 güzelliğe sahip beyaz tenli siyah saçlı hatun.
Şahsen güzel olacağını düşünüyorum.
  • Sonnöbettutucu  (07.09.21 07:22:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.