[]

Kasım başına orta avrupa seyahati planladık

2 kişiyiz 2 doz biontech ok. Kapanma vs sorun olur mu (evet nereden bileceksiniz ama soru işte :/ )

Bir de böle bi durumda otel tren uçak bileti komple yanıyor mu. Hepsini şimdiden satın alıcam da.


 
Biletlerde geri iadeli versiyonlar var ama normallere gore pahali.
Benzer sekilde konaklamalarda da ucretsiz iptal secenegi olan yerlere bakabilirsiniz.
Bence kapanma olmaz.
  • nax  (06.09.21 12:11:51) 
tam kapanma değil de mesela türkiye'den gelenlere 2 hafta karantina gibi bir şey yapabilirler ingiltere gibi. parasını da turiste ödetirler. o zaman mücbir sebep olmadığından biletini de iptal edemezsin. üstteki arkadaşın dediği gibi her şeyi ücretsiz iptal hakkıyla almanı öneririm. biraz daha para ödersin ama bir şeyler ters giderse paranız yanmaz.


  • roket adam  (06.09.21 12:14:39) 
benim tahminim artik cift doz biontech asili olanlara en kotu pcr isteyip kapatmaya dahil etmeyecekleri yonunde. asisizlara olur bence kapatma bu saatten sonra ama tabii yine de dediginiz gibi nereden bilecegiz bunlar hep tahmin.


  • in vino veritas  (06.09.21 12:17:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.