[]

Eliptik Bisiklet

Selamlar. Varis ameliyatı sonrası doktor tavsiyesiyle eliptik bisiklet almaya karar verdim ama ne almalıyım, hiçbir fikrim yok. Bilenler aydınlatırsa sevinirim: öyle çok özellikli bir şey aramıyorum. Dayanıklı ve sessiz bir şey istiyorum. Sessiz olması önemli.




 
valla ben de voit vardı, baya sessizdi.
şimdi fiyatlar uçmuştur ama herkes bir heves alıp sonra çamaşır askılığı yaptığı için ikinci el baksan temiz şeyler çıkar gibi.

  • passion rules the game  (06.09.21 11:21:04) 
aşırı detaylı aramanıza gerek yok.
oturulan modeller genelde zincirli yani gürültülü oluyor.
sizin alacağınız selesiz, bantları içeride gizli olan modeller.
decathlona evya letgo'ya bakın. uzun süre kullanmak istemeyip elden ve evden çıkartmak isteyebilirsiniz.
  • rewlack  (06.09.21 12:38:24) 
Varisin büyüklüğünü bilmiyorum ama ameliyat dediğiniz için aklım karıştı, 1-2 ay genelde spor önerilmez damarların iyileşmemesinden dolayı. Bir de cevrenizde spor salonu varsa 1 aylık üyelik alıp deneyin eliptik bisikleti, çok fazla ağrı yapabilir ve zorlanabilirsiniz.


  • catamenia  (06.09.21 14:33:52) 
Ben olsam letgo'ya bakarım. Zira bir çok kişi alıp sonrasında askı olarak kullanıyor. Bizimkini öyle almıştım şu an kendisi de aynı görevi görüyor :)


  • ned flanders  (06.09.21 14:59:34) 
@catamenia aksine spor daha hızlı iyileşmesini sağlıyormuş. Hemen yürüyüş, bisiklet, yüzme falan öneriyorlar. Yürüdükçe ağrılarım azaldı benim de ama 3 yaşında bir kızım var ve kış geliyor. Spor salonu bu salgında bir seçenek değil hala benim için.
Çok teşekkür ederim size de diğer yorumlar gibi. Sevgiler.

  • chatrefhill  (06.09.21 20:59:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.