[]

Altın fiyatları artar mı düşer mi?

bu işlerden anlamam belirsiz olduğunu da anlıyorum. beklemek mi satmak mı daha mantıklı.




 
Normal şartlarda ben artmasını bekliyorum. geçen yıl bu zamanlarda bu seviyelerdeydi. dolar paritesinden bağımsız olarak altının ons değerinin de geçen yıla göre düşük olduğu bir dönemdeyiz. bence bu yıl sonuna kadar bir artış beklenebilir. ben bekliyorum diyeyim daha doğrusu. ama sert bir düşüş bence bir iki yıl içinde beklenmemeli.
şuan alım noktasına göre kardaysan paranı faize çevirip stabil karla ilerleyebilirsin. altında durması zarar ettirmez belki ama kar da ettirmeyebilir kısa vadede.

  • erty_ksk  (06.09.21 10:05:33) 
bu hafta artış bekleniyor. ama ben kimim ki tabii tamamen analistlerin yalancısıyım


  • kablelvuku  (06.09.21 10:34:53) 
Okullar vs açılıyor, giderlerin arttığı dönemlerde düşme eğiliminde. Sonrasını bilemiyoruz malum.
Ytd.

  • neymis  (06.09.21 18:42:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.