[]

iş garantili kurslar

herkese merhaba,internet ortamında sürekli gördüğüm %100 iş garantili kurslar var,ilgimi çekenler yok değil iş güvenliği uzmanlığı,insan kaynakları yöneticiliği,finansal-hukuksal danışmanlık vb örnekleri çoğaltmak mümkün,aslında adları çok fiyakalı ve güzel işlere benziyorlar,kadıköy'den geçerken de böyle tabelalar ve ilanlar görüyorum.şimdi diyeceğim o ki,böyle eğitimler verip sertifika veren kurumlar var,gerçekten bunlar iş bulmaya yardımcı oluyor mu?.yoksa elimize bir kağıt parçası verip kendinize iş bulun mu diyor,hiç böyle eğitimlere gidenler var mı?bunlar adama gerçekten sıfırdan iş öğretir mi?.iş buldurur mu?.iş tecrübem hemen hiç yok gibi bir şey.evet böyle eğitimler ve kurslara giden varsa ve beni bilgilendirirse çok sevinirim.

herkese sağlıklı,mutlu günler ve geceler dilerim.


 
Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. Dikkat çekme amaçlı öyle yazılıyordur. İşinizi sadece siz bulabilirsiniz. İş güvenliği uzmanı denmiş. İş güvenliği uzmanı olmak yüksek lisansla mümkün. Kursla kimse insan kaynakları bölümünde yönetici olmaz. Para tuzağı olabilirler. Buna dikkat edin.

Bunların dışında iş bulmanıza katkısı olacak kurslar olabilir. Örnek olarak muhasebe, ileri Excel...
  • dissendium  (05.09.21 20:10:41) 
Böyle bir garanti verilmesi pek mümkün değil. Garanti veren yerler yok mu? Var. Mesela bilge adam yazılım kursu veriyor ve sizi beceriksizin teki değilseniz işe sokuyor hatta belirli süre burada çalışacağınızı taahhüt etmenizi istiyor ama kurs için istediği ücret 30-35 bin tl. Maaşlar ise başlangıç için 5000 tl civarında.

Başka bir kurs var, garanti değilse dahi kurs bitirenlerin yüzde 90 ını işe soktuğu söylenen ekol denizcilik tarafından gemi kaptanlık kursu veriliyor. O da en son 25 bin tl civarıydı. Sektörde en iyisi bu kurs açısından. O da 1500-2000 dolar civarı bir parayla başlıyorsunuz.
  • ubermensch  (05.09.21 20:40:50 ~ 20:45:01) 
Siz işveren olsanız pozisyona uygun bölüm mezununu mu işe alırdınız yoksa üç aylık kurs mezununu mu?


  • suicides underground  (05.09.21 22:30:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.