[]

Multivitamin takviye tavsiyesi

Alabilir miyim, özellikle neden tercih etmeliyim noktasında da bir şeyler yazarsak daha güzel olur.




 
Bu soruyu öncelikle kendinize sorun, neden aklınıza vitamin takviyesi almak geldi?

Almanızda bir sakınca yok, en azından zehirli değil sonuçta. Her yerde satılıyorlar reçetesiz. Artık ilaç statüsünde bile değiller. Gerçek şu ki bünyenizde belli bir vitamin eksikliğinden kaynaklı doktora gitmenizi gerektirecek bir sorun yoksa bu tip takviyeler sizi atom karınca yapmayacak. Böyle bir eksiklik olup olmadaığını da en iyi şekilde kendinize yukardaki soruyu sorup vereceğiniz cevaba göre bir doktora giderek öğrenebilirsiniz.

C vitamini alabilirsiniz. C vitamininin sentetik ya da doğal alınması arasında bir fark yok ve doğalında her gün zaten almanız gerekiyor. Ayrıca fazla aldığınızda depolanmadığı için sorun da yaratmıyor.

Multi-vitaminler içerisinde depo vitaminler de var. Dolayısıyla bir kutu bittikten sonra ya da reçetesinde belirtilen süre kadar kullandıktan sonra bir süre kullanmaya ara vermeniz gerekiyor.
  • akhenaten  (05.09.21 17:59:20 ~ 18:00:02) 
Rossmanda multivitamin var a-z depot diye. Ben ondan kullanıyorum


  • condom kurşunu  (05.09.21 18:13:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.