[]

En yakın arkadaşımla küstük

1 haftadır konuşmuyoruz. ağır laflar edildi ama ben pişmanım. nasıl özür dilemeliyim bilemiyorum? sizin böyle bir tecrübeniz oldu mu olduysa nasıl aştınız? yeniden barışma umudu olabilir mi? boşluk hissi sardı. komik birşey görüyorum ona yazmak istiyorum ama terslemesinden çekiniyorum çünkü ben konuşmayalım dedim ilk.daha fazla zaman geçmeden bir aksiyon almam gerek. beni biraz gazlar mısınız ?




 
Kafa dengi, iyi anlaşılan insan bulmak bu devirde çok zor, elimizdekilere sıkı tutunmak gerek. Ben de zamanında çok insanla aramı bozdum, çok özlememe rağmen gururdan yazmadım, gitti o güzel insanlar. Şimdi 30 yaşında, düğününe çağıracak dostu olmadığı için düğün düşünmeyen bir insanım. Benim gibi olmayın, gerçekten dostunuzsa yazın, en azından "ben üzerime düşeni yaptım" dersiniz sonrasında, vicdanınız rahat olur.


  • galileo figaro magnifico o o o o  (04.09.21 23:05:51) 
Ara ve onu çok sevdiğini söyle yakın arkadaşlar arasında ayda yılda bir de olsa olur böyle şeyler. ben de yaşamıştım ÇOK TATSIZ BİR DURUM. adım atıp ara ve seni çok özledim de. öpüşüp koklaşın barışın yahu. Eminim o da hemen size sarılmak isteyecektir.


  • Corpsebridee  (04.09.21 23:21:52) 
Galileo +1 aynı şeyleri yaşıyorum. Ama halen daha gurur yapan taraftayım. Bilmiyorum haksızlıklara uğradığımı düşünüyorum ve affedemiyorum en yakın arkadaşımı. Eğer affedeceğiniz biriyse yazın gitsin. Ama bazı arkadaşlıkların da bitmesi gerektiğini düşünenlerdenim.


  • Hallegadola  (04.09.21 23:22:28) 
bu duyurunun linkini kendisine gönderebilirsiniz.


  • spartamed  (04.09.21 23:28:37) 
öncelikle hiçbir şey yokmuş gibi şakalı esprili şeyler atmayın. önce hatayı kabul edin içten özür dileyin gerisi çözülür


  • egokalp  (05.09.21 00:19:06) 
Arkadaşlar arasında olur öyle.

En yakın arkadaşımla bir kere karşılıklı saçmaladık, ne büyük hata oldu ne ağır laf ama bir anlık öfkeyle görüşmeyi kestim. Çok fazla özlesem de bitiren ben olduğum için gururdan geri adım atmıyordum. Bir buçuk yıl sonra ciddi bir kaza yaptığını duyunca aklım gitti, inadıma sıçayım diyip açık açık özür diledim. Terslemedi demeyeceğim, onunla konuşmadım diye hırsını alana kadar ağzına geleni saydı. Haklıydı. Kaç yıllık dostluğu saçma bir tartışma yüzünden kaybedebilirdik.

Yakın arkadaş söz konusu olunca gurur yapıp çekimenin anlamı yok bence. Arayıp konuşun, bekledikçe aradaki mesafe büyür.
  • juliette  (05.09.21 01:10:32) 
Yüzyüze konuşmak mümkünse yüzyüze görüşün. Değilse bile açık açık konuşun. Eğer gerçekten yakın iseniz zaten çözülür merak etmeyin


  • infernalcadre  (05.09.21 09:33:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.