[]

iPhone 11

Bu modelde kronik bir sorun mu var?. Prosunu bulamıyorum.

Pro olmayan düz 11 de bazı sitelerde 7 plus ve plustan daha ucuz. Nedenini anlayamadım.


 
prosunu apple üretmiyor artık. elinde kalan satıcı varsa satıyor, istediği fiyatı çakıyor.

7 plus da aynı şekil. üretimi duralı yıllar oldu. cahil bilmeyen adam fazla para verip alır anca.

www.hepsiburada.com şurda var mesela ama adam 12 prodan daha pahalı fiyata koymuş. bilen biri alır mı bunu? almaz.
  • jelly bear  (04.09.21 21:55:19) 
iPhone 12 çıktığında 11 pro'ların üretimi bitti, elde kalanlar satışta sadece. Düz 11'in o kadar ucuz olma ihtimali yok ya, stok hatası falandır satın alsan bile iptal ederler muhtemelen siparişi.


  • 10032007  (04.09.21 21:55:38) 
11 o kadar ucuz değil de üstünden 2-3 model geçmiş 7-8in 8bin olması çok saçma.


  • sumuklurakun  (04.09.21 22:15:39) 
saçma zaten diyorum ya cahil insan alıyor. bilen insan 7 alacağına gider 5 bine iphone se alır.

adamın elinde kaldığı için istediği fiyatı çakıyor.
  • jelly bear  (04.09.21 22:54:42) 
Iphone se al +1

Kardeşimde iPhone se var çok memnun ben de 11 var memnun değilim.
  • Hallegadola  (04.09.21 23:25:10) 
ekranları problemli xr ve 11’lerin.

aldığıma bin pişman oldum, lanet ediyorum. en son apple destek hattı telefonun sıfır ve kutulu olarak değişeceğini söyledi, sonra yan çizdiler “git yaptır.” diyorlar. ulan olmuyor işte neyi zorluyorsun? sıfır kutulu telefon gelse yok pahasına satacağım öyle nefret ettim apple’ından da iphone’undan da.

konu şu: www.eksiduyuru.com

“dark line on the edge, shadow edge” falan yazınca bin tane adamın başına geldiğini görüyorsun ekranın köşesinde çizgi zuhur etmesi olayının xr ve 11’lerde. hay lanet olsun nereden bulaştım bu telefona.
  • avianthem  (04.09.21 23:29:53 ~ 23:31:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.