[]

Aldatanlar

Burada hep mağdurlar, sorunu olanlar konu açar

Bu kez de gerçek kötüleri dinleyelim
Neden aldattınız, nasıl yakalandınız

 
İlgisizlik, ilgiyi başka yerde arama, bulma.
Henüz yakalanmadım. Hiç alakası olmayan bir konu yüzünden yanlış anlaşıldım

  • neymis  (04.09.21 21:26:21) 
cunku neden aldatmayim :)

Eve giriyorsun masasinin ustunde pasta var. Pasta kimsenin degil bi catal atarsin dimi.

Evli olsam yakalanirdim da, sevgiliysen yakalanman imkansiz.
  • divit  (04.09.21 23:49:32) 
Çünkü zevkliydi. Vicdanen rahatsız hissedip söyledim ve ayrıldım.


  • birmilyonunvarmi  (05.09.21 01:50:54) 
Şu an evliyim, öyle meselelerim yok.

Gençliğimde eski bir kız arkadaşımı aldattım çünkü beni aldatabilecek potansiyeli vardı. Baktım sakat bazı hareketleri var, fırsatı bulunca es geçmedim. Sonra yakalandım, telefonumu kurcalamış. Hiç öyle rezil rüsva da olmadım, bir şey söylemedim. Üzüldü, sinirlendi vs ama ayrılmadı da. Sonra ayrıldık tabii ama sebebi bu değildi. İşin komik tarafı aldattığım kadın da yakaladı sevgilimin olduğunu, o da bir şey demedi. Lol.
  • bana kedicik derdi  (05.09.21 10:11:34) 
Edit yok editi:
Erken 20'li yaşlarınızda evlenmeyin olm. Böyle ciddi sandığınız ilişkiler bile öyle yalap şalap oluyor. Çocuksunuz daha. 30'u bekleyin, 30'dan sonra duruluyor insan zaten. O zamana kadar full throttle.

  • bana kedicik derdi  (05.09.21 10:13:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.