[]

Bazı hintlilerin Aamir Khan'dan nefret etme sebepleri nelerdi?

Merhabalar

Hatırlar mısınız bir kaç sene önce bir çok hintli yönetmenin aamir khan'dan nefret ettiğine dair haberler dolaşıyordu, şimdi ben tabi sadece bu adamın filmlerini ve hint sinemasına ve hayatına kattıklarını biliyorum sadece.

Bu nefretin nedenini hatırlayan var mı? Sanki bir corruption konusu mu ne vardı hatta..

 
nasıl bir insandır bilmem ama genelde bir ülkeyi dünyaya tanıtan yönetmenler kendi ülkesinde pek bilinmez veya sevilmez.

Nuri Bilge Ceylan* (Türkiye), Luc Besson (Fransa), Kim Ki Duk (Güney Kore) vb. hep aklıma gelen örnekler. Bunlar kendi ülkesinde tam değeri bilinmeyen (veya değersiz görülen, ülke sinemasını yanlış tanıttığı düşünülen) ama dışarıda acayip tanınan tipler. Belki Khan da öyledir.

*NBC'yi bizde seven çok demeyin lütfen, 80 milyon içinden bilen seven 200-300 bin kişiden bahsediyoruz. Bir çoğu da Fransa'da sevildiği için tam nedenini bilmeden saygı duyuyor.
  • nhk ni youkosu  (04.09.21 13:27:07 ~ 13:28:11) 
bence bu nefretin nedeni aamir'in müslüman olması. hindu'lar müslümanlardan pek hazzetmezler. hatta açık açık ayrımcılık da yaparlar. kendisi 2015 gibi sanırım bu konuyu eleştirmişti ve caddelerde posterleri falan yakılmıştı.


  • delidir yakalayin  (04.09.21 13:36:28) 
Hindistana cok laf cakiyor dinlere falan.
Hintli olsam ayar olurdum :)

  • divit  (04.09.21 13:44:58) 
hangi filmiydi.
hani uzaydan gelen birini canlandırıyordu da (p.k mıydı ismi), ülkedeki tüm dinler ve dinlerle ilgili sembollerle ilgili baya dalga geçiyordu. (aslında düzgün tespitler yapıyordu) belki ondan da tepki çekmiştir?

www.youtube.com
  • la traviata  (04.09.21 15:03:00 ~ 15:04:33) 
Pk mahkemelik oldu, oradaki en üst mahkemeye gitti falan filan…


  • passion rules the game  (04.09.21 20:09:11) 
aşırı mükemmeliyetçiymiş o da bir sebep olabilir


  • slowmotion  (04.09.21 22:48:35) 
Aamir in müslüman olması+1
P.k filmi +1

  • ozgurluk savascisi  (05.09.21 00:22:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.