[]

iphone alacağım nerden alayım?

hepsiburada mı turkcell mi? bir de alırken yanına neleri almayı unutmayayım? baştan ne iyi olur kılıf filan?




 
Alma diyerek söze başlamak isterim. Huawei in iphone a bin basan telefonları var. Son çıkan modelleri karşılaştırırsan fiyat performans açısından iphone yanına bile yaklaşamaz.
İlla alacam diyorsan airpods falan alabilirsin kulkanımı rahat okuyor. Kılıf mutlaka al zaten, bir de o kadar para vermişken cep telefonu sigortası da al mazallah başına bi iş falan gelir üzülürsün.

  • erty_ksk  (04.09.21 12:19:36) 
Apple Türkiye garantisi olduğu sürece nereden aldığının bir önemi yok. En uygun fiyatı nerede bulursan oradan al. Yanında şarj için fiş çıkmayacak. USB-C uyumlu bir fiş alman gerekecektir. Kulaklık da çıkmıyor. Onu da ihtiyaç durumuna göre alabilirsin.


  • himmet dayi  (04.09.21 12:35:18) 
neresi ucuzsa ordan al. şu an amazonda satıcısı amazon olan iphone'lar en ucuz görünüyor. diğer yerlerden alırken, mesela hb'den alırken satıcısı da hb olmasına özen göster.

yanına patlat bi spigen 27w hızlı şarj adaptörü yeter. kılıf falan çok alıp denedim hiç birinden memnun kalmadım onu kafana göre alsan da olur sanırım
  • avatar is back  (04.09.21 12:43:01) 
Hepsiburadadan Hepsiburada satıcılı al


  • kablelvuku  (04.09.21 13:03:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.