[]

CarrefourSA hisselerine Aralik 2020 civari ne olmus oyle?

Ben tamamen kacirmisim. 2020 basinda 5 liradan aralikta 113 liralara peak yapip salmis kendini. Ne olduydu ki o zaman? Meme stock mu yaptilar yoksa bir haber falan mi geldi o donem?




 
  • himmet dayi  (04.09.21 05:18:51) 
Ben o sürecin başından beri içindeydim:) 8 liraydı hisse, bedelli açıkladı açıkladığı sabah aldım, sürecin taa en başında vardım:) bir kaç gün oyalandı götürmediler sonra uçtu 34 liralara kadar kemiksiz gitti, 20 liralara kadar düştü satmadım hata ettim, sonra bölünme gerçekleşti, fiyatı 100 lü rakamlara yani aslında 22-24 lira gibi bir şey yani… düşmeye düşmeye durdurak bilmeden devam etti, aylarca bekledim, şimdi döndü dolaştı 8 liralara tekrar geldi:) yani 35 40 liralar.. bu şirkete bulaşılmaz, özsermayesi eksi. Salla gitsin çıkar ekrandan bir fırsat kaçırdığını bilsen bile.


  • patos64  (04.09.21 09:25:05) 
113 liralara gelmedi aslında. 7 liralardan 35 liralara gelmişti sanırım. sermaye artırımı/azaltımı kararı sonrası. hisse bölünüp 100 küsürlerden işlem görmeye başlamıştı. (fiyat 1 günde arttı ve lot sayıları düştü) ordan da serbest düşüşle milleti soyup soğana çevirdiler.

hayatımın en güzel günleriydi ne paralar kazanmıştık be. sermaye artırımı açıklayan şirketler tavan serisi furyası yapardı o zamanlar. güzel günlerdi.

şimdi bakıyorum da hacim o kadar düşük ki 50.000 lira parayla hisseyi tavan/taban yaparsın. iki sandalye bir masa şirketi olmuş koskoca crfsa.:)
  • yazar yazmaz yazan yazar  (04.09.21 10:56:24 ~ 10:58:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.