[]

vize almak...ya da almamak!

şunu merak ediyorum:amerikaya sorunsuz şekilde gidip gelmiş birinin,daha sonradan tekrar amerikaya ya da avrupaya gitmek istese,vize alma şansı yurtdışına hiç çıkmamış birinden daha yüksek olur mu olmaz mı?




 
kesin yuksek olur.


  • compadrito  (03.06.10 00:19:56) 
bir miktar kolaylik saglanmasi mantiken normal ve oyle oldugu soyleniyor. lakin bunun birebir etkisi olup olmadigi belirsiz. biraz bu isler oradaki belgeleri inceleyen kisinin insiyatifi ve kafasinin o gunki haline gore degisiyor.


  • entrapmen  (03.06.10 00:25:07) 
olur tabi ki. eski vizelere bakıyorlar her zaman. başka müttefik ülkelere gittiysen bile dikkate alırlar. ancak mesela öğrenci iken gitmişsindir ama artık çalışıyosundur filan o durumlarda bi işe yaramaz. ama durumun aynıysa farkı olacaktır.


  • kediebesi  (03.06.10 00:44:57) 
amerikaya 2 kez gitmis gelmis ama 3. gidisinde vize alamamis insan biliyorum. hicbirseyin garantisi yok. o an mulakatinizi yapan adamin insafina kalmis durumdasiniz sadece


  • crucio  (03.06.10 01:02:19 ~ 01:02:50) 
eu'nun hangi ülkesinde alcana bakar aslında biraz. ama kolaylaşır;)


  • mrwaquras  (03.06.10 02:40:57) 
mutlaka dah yüksektir. sorun olmaz.


  • seyduna6687  (03.06.10 10:52:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.