[]

ne zaman pes etmeli?

filmler, diziler sürekli reddedilip peşinde koşan erkekler ile dolu olunca ben mi yanlış yapıyorum doğru noktası tam neresi bu işin merak ettim..

birisiyle iş ilişkisi sayılabilecek bir nedenle tanıştım. ilgimi çekti. iletişimimiz çok iyiydi. bi dışarıda kahve sözünü kaptım. orada sohbet ederken bakış açısını çok beğendim. ikimizin de gülmekten elmacık kemikleri ağrıyarak günü bitirdik.

(dışarıda)ikinci buluşmaya geçen süreçte batırdım. uzun süredir yaşadığım gündelik ilişkilerin alışkanlığı, yöntem iz bilmez tavrıma bir de heyecan eklenince biraz fazla ve açıktan yürüdüm kendisine. suratına yüzükler fırlatasım geldi anlattıkça, ağzımdan kelebekler çıktı, ellerimi çenemin altına koyup dinledim..

tabi o kadar yürüyünce son derece normal olarak kadın benzer bir seviyede olmadığından kendisini çekti bi anda. hatta whatsapp'tan son yazdığıma dönmedi. ben de yazmadım bir daha.

dışarıda karşılaştığımızda ise çok sıcak arkadaş canlısı hala.

şimdi yazıp rahatsız etmeyi istemiyorum. yazmazsam da kolay pes etmiş olurum.

tam ne zaman anlıyorsunuz olmayacağını? ne zaman iletişimi kesiyorsunuz? hiç zorluyor musunuz? ben zorlamıyorum rahatsızlık vermek istemediğimden.

 
bu duyuru'ya cevap vermek için giriş yaptım :)

stewie kardeşim. şu anda yapacağın pek bir şey kalmamış. senin yerine o pes etmiş. son yazdığına dönmemiş. o insan olma. daha fazla ısrar etme. dışarıda karşılaştığında da buz kes. tabii karşına alıp, heyecan yaptım kusura bakma demek var ama ben olsam yapmazdım.
  • stewie  (03.09.21 16:45:35) 
bence günlük hayatta normal samimiyetinde devam et. Koşma hızını biraz azalt. Tekrar eğlendiğiniz muhabbetlere geri dönebilirsiniz bu sayede. Ama tekrar ürkütecek bir şey yapma.

Belki de aradığı sadece arkadaşlıktır. Buz gibi muhabbeti kesmek falan çocukça. Kadınları arkadaş olarak göremeyen bir imaj çizer. Ben nefret ederim bu tiplerden mesela.

Belki şuan öyle bir niyeti yoktur ve seni kırmadan mesafe koymuştur. Arkadaşlığa devam ettikçe belki olur belki olmaz bilemeyiz. Ama arkadaşlığını devam edecek şekilde ilerlemek, flört etmeye çalışmamak, grupça dışarı çıkmak falan en iyisi.
  • zimbirik  (03.09.21 16:58:03) 
şimdilik hiç mesaj atma, gündelik hayatta yanyana gelirsen eski samimi tavrını da asla bozma.

1-2 hafta sonra bir kahve içmeye daha davet edebilirsin. aslında boş boş kahve yerine ilgisini çekecek bir plan sunman daha doğru olur. açıkhava konseri, tiyatro belki trekking vs. enteresan bir şey bul işte. çünkü kahve dersen o eski olumsuz anıyı çağrıştıracak.

gelmiyorsa ve en azından başka bir plan teklif etmiyorsa bir daha denemenin manası yok.

ısrar ile çaba göstermek arasındaki fark karşındaki insanın canını sıkmaya başladığın andır. bu da kişiden kişiye göre değişir. hangisi ısrara girer dersen bunu aldığın tepkiye göre sen keşfedeceksin. mesajına dönmüyor, yeni bir görüşme teklif etmiyorsa, en azından yeni muhabbet açmıyorsa muhtemelen ısrar etmişsin demektir.
  • orpheus  (03.09.21 17:49:37 ~ 17:53:46) 
Şimdi normal davran eskisi gibi olacağı varsa bir kaç kez görüşmeye daha çalışırsın ama bu süreçlerin hiçbirinde sakın ama sakın koşma
Güzel bir arkadaşlık olduğunda açıklarsın niyetini tavrını rahatsız etmek istemediğini
Kartlarını en baştan açık oynarsan olacağı varsa da olmaz
  • rud  (03.09.21 20:56:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.