[]

Saçları beyazlayan Erkeğe doğal çözüm önerileriniz var mıdır ?

Merhaba. Şu sıralar yanlarda ve saçımın önünde beyazlanmalar epey arttı. Babamı kayabettiğim son 1 sene içinde oldu sanırım epey bir kısmı.

Kız arkadaşlar karizma katmış ya boşver iyi diyorlar ama sanırım ben bi gıcık kapıyorum beyazlarıma. Ablam fırça gibi bir şey ile boyamaktan bahsetti bazıları da düz boya dedi sür sadece beyazları kapatanlar var dedi..

Nedir çözüm önerisi ? Amacım beyazları kırsın koyulaştırsın.. İbrahim Tatlıses gibi de gezmiyim.. Doğal olsun istiyorum..

 
bunun doğal çözümü olmaz erkek saç boyaları var ama

karizma +1
  • freebird5406_2  (03.09.21 14:41:52) 
erkekte saç beyazlaması sorun değil bence ya.
boya dışında da bir çözümü yok zaten.

kadınlara da yakışabiliyor da, erkeklerde bayağı iyi oluyor genelde.
karizma +1
  • blatta hiberna  (03.09.21 14:53:48 ~ 14:54:51) 
Yukarıdakiler +1
Kırlaşan saç gayet güzel bir şey. Boya olduğu belli olacak boyalarla kapatmaktansa kendi haline bırakmak çok daha karizmatik ve özgüvenli bir hareket hem.

  • kobuzchu kiz  (03.09.21 14:56:22) 
Erkek saçı topu topu 2 cm falan. Şimdi boyasan 1 ay sonra tekrar boyaman gerekecek vs.

Vücut yaşı arttığında beyazlar çıkar. Siz hayatınıza spor sokun, sebze ve lifli gıdalar alın, kırmızı etti vs azaltın, bu üzüntülü stresli zamanı atlatmak için meditasyona başlayın, vücut yaşınız düşer. Siyahların çoğu geri gelmez. ama beyaz oluşumunu yavaşlatırsınız.
  • zimbirik  (03.09.21 15:14:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.