[]

Üniversite 7 yıl sonrası okuldan atılma

Arkadaşlar merhaba, bir üniversitede kaydım vardı, ama son 3 senedir hiç ne derslere girdim ne de sınava. Ama harçlarını yatırdım. kaydım duruyor. 2014 öncesi kayıt olduğum için de 7 yıl mevzusuna denk geldim.

Şimdi derslerim içinde Sene sonu projesi (2 dönemlik uygulama dersi, doğrudan sınav yapılmıyor, bitirme projesi diye geçiyor. bitirme projesi 1 ve bitirme projesi 2 isimleri) ve 30 günlük staj mevcut. tabii 6-7 tane de ders var.

Bana sınav hakkı verirler mi? Yoksa hiç kasmayayım mı?

 
her dönem harcı ödeyin atılmazsınız.


  • hayal fazlasi  (02.09.21 23:13:23) 
Üniversiteden üniversiteye değişiyor o, bizde mesela tek dersin kaldıysa "tek ders sınavı" diye bir şeye girebiliyordun derse girmeden. Bazı okullarda 3 ders oluyordu falan. En iyisi okulun yönetmeliğine bakmak. Sizin durum çok iç açıcı değil, ama ilk dönem kasıp ikinci dönem bu istisnaya uygun duruma gelebilirsiniz muhtemelen.


  • plutongezegendegilmi  (02.09.21 23:14:06) 
Ek ders mevzusu alıp başarısız olduğun dersler için olmalı, birçok okul yaptı ilk ikisini. Üç ders tek dersten farklı o. Sonraki dönemlerde de yapılır ama bu durumda pek umut yok gibi. Sor tabii öğrenci işlerine.


  • passion rules the game  (03.09.21 05:11:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.