[]

sistemde aşılı görünmemiz için 1 doz aşı yeterli mi?

herkese merhaba,

şu ana kadar hiç aşı olmadım ve önümüzdeki haftalarda üniversiteye bolca giriş çıkış yapmam gerekecek. acaba 1 doz aşımı olsam yarın, sistemde aşılı görünür müyüm, yoksa 2. dozu olmadığım için sistemde aşısı tamamlanmamış olarak mı görünürüm?


 
Aşı sertifikası çıkıyor. Tek doz yazıyor. Yeterli.


  • dissendium  (02.09.21 21:20:17) 
Aşı kartı ikinci dozdan sonra oluşturulabiliyor. İkinciyi de olmalısınız.

edit: dissendium yazdıktan sonra editliyorum. Bende aşı sertifikası ikinci dozdan sonra çıkmıştı.
  • himmet dayi  (02.09.21 21:20:46 ~ 21:21:22) 
"asili" denebilmesi icin kisinin tam asilanmis olmasi gerekmiyor mu? Cift doz yani. En azindan bizim okula gelen yazida bu sekildeydi.


  • invictae  (02.09.21 22:32:22) 
Önceden ilk dozu olunca kart çıkarılabiliyordu sonra onu engellediler. 2 doz aşı olmadan kart alınmıyor tekrar değişiklik olmadıysa.


  • lappuntamento  (02.09.21 22:41:44) 
31 Ağustos'ta ilk dozu oldum. Aşı sertifikam e-Nabız'da var. Aşılı görünmek diye bir şey yok.


  • dissendium  (02.09.21 23:02:53) 
2 sinovav artı bir biontech ya da 2 biontech olmalısın aşılı sayılmak için.


  • mikahakkinen  (03.09.21 09:08:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.