[]

Bir program önerisi

Merhaba,

Örneğin 5 dakikalık kendi ses kaydımı, tekrar tekrar dinleyebileceğim ve misal onu 45 dk. kadar uzatabileceğim bir program/aplikasyon arıyorum ama açıkçası teknoloji özürlü olduğum için kaydı nereden yapabilirim ve hangi programla kolayca kaydı uzatabilirim, bilemiyorum.

Fikir verebilecek olan var mıdır aramızda?

 
telefondan kaydet. uzatmana gerek yok. bir media player'da (kmplayer)


a/b ozelligi ile yada loop ile alabilirsin. appstore'da kmplayer var.
  • buenosdias  (02.09.21 14:26:12 ~ 14:27:04) 
Kaydı Windows ses kaydedicisi ile kaydedebilirsiniz. Uzatmak için ise Audacity kullanabilirsiniz. Aynı kaydı kopyala yapıştır ile defalarca uzatabilirsiniz. Ancak önemli olan sadece dinlemek ise herhangi bir medya oynatıcı ile tekrarlama modunu açıp istediğiniz kadar dinleyebilirsiniz.


  • himmet dayi  (02.09.21 14:26:20) 
Bu kayıtları sonra telefonumdan dinleyebilir miyim? Bu işlemler baya karışık geldi ama aşina olmadığım içindir sanırım. Youtube'a gizli bir kayıt yüklesem de öyle mi dinlesem diyordum ama uzatma olayını nasıl yapabilirim, onu bilemedim :))


  • arvuti  (02.09.21 14:27:51) 
@buenosdias tam olarak anlayamadım, teknoloji özürlü olunca :))

ilk adım telefonuma bir media player yüklemek mi olmalı diyorsunuz?
  • arvuti  (02.09.21 14:28:38) 
Karışık gelen kısmı neresi?

5 dakikalık kaydı Windows kaydedici ile kaydedin. Ardından telefonun medya oynatıcısına atın. Eğer iPhone ise Music uygulamasına (iTunes üzerinden), Android ise direkt dosya yöneticisinden dosyayı telefona gönderin. Ardından medya oynatıcıda açın ve tekrarlama modunu tek şarkı moduna getirin. Tekrarlama butonunda ufak 1 çıkacak.

i.insider.com
  • himmet dayi  (02.09.21 14:33:00) 
şimdi düşündüm de en kolay ve zahmetsizi.

telefondan youtube açıp boş ekranda sesini kaydetmen.
sonra
looptube.io
gibi bir siteden linki girip tekrar tekrar dinlemek.
  • buenosdias  (02.09.21 14:44:44 ~ 14:45:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.