[]

istanbul'dan amsterdam'a 2+1 bir evin nakliyesi tahmini ne kadar tutar?

orada 2+1 ev duzmek kaca patlar? hangisi mantikli?




 
Ev eşyası götürmek çok mantıklı olmayabilir avrupada kiralık evler genelde eşyalı oluyor. Önce bir eşyalı eşyasız ev bakıp karşılaştırma yapın derim. Hangisi daha kolay bulunuyor fiyat skalası ne vs.


  • tuborg yesili  (01.09.21 22:11:24) 
Evlerin cogu esyasiz amsterdam’da gordugum kadariyla. O yuzden birdan gotursek nasil olur diye dusunuyoruz.

Camasir makinesi, kurutma makinesi, buzdolabi, bulasik makinesi, yatak, dolap, koltuk, calisma masasi, kotugu, diger suruyle ivir ziviri derken oradan almak pahaliya patlar gibi geliyor.
  • lemmiwinks  (01.09.21 22:49:15) 
Fiyattan ziyade angaryası fazla, bir arkadaşım evlendi (eşi normalde yurtdışında yaşıyordu yani gurbete gelin gitti) işte çeyiz diye tabir ettiğimiz şeyleri parasını önemsemeden gönderdi. karşı ülkenin gümrüğünde çok uğraştılar, gümrük her bir ürünün ayrı ayrı faturasını istedi, bazı ürünlere fahiş vergi çıkardı. Hollanda'daki gümrüğünde pek farklı olacağını sanmıyorum yine de bir araştırın.


  • catamenia  (01.09.21 22:50:54) 
Nakliyeci olarak yazıyorum.taşımayın.

Neden dersen,naklihane işi yapan arkadaşlar genelde büyük yalancıdır.senden o yükü alana kadar kral sensin aldıktan sonra geçmiş olsun.sonra bize taşıması gelir.adama söz vermiş kapına kadar gelecek,limuzin mi bu,koca tır.sonra eşya sahibi sanki o tırcıyla anlaşmış gibi ona saldırır.eşyaları yanlış listelerler,en önemli kolin 500 km öteye gider.

Gerçekten çok eşya taşıdık,genel gördüğüm millet 100 lira etmeyecek çekyatı avrupaya götürüyor.az paralarda değil,2000-3000 euro para veriyor adam.daha iyi koltuk hafta sonu sokağa bırakılıyor.o eziyet,gecikme vs üstüne vereceğin paraya ikea dan en basitinden ev döşenir.yeni hayat yeni ev,isabet olur.
  • duptıs  (01.09.21 23:00:48) 
bir arkadasim 1 ay once 1+1'i almanya dusseldorf'a 1200 eur'a tasitti. esyalari ordan almaya gore baya uygun oldu dedi.


  • do you remember me  (01.09.21 23:55:58 ~ 23:56:26) 
amsterdam'da hem esyali hem de esyasiz kiralik evde oturdum. ozet geciyorum, esyalarinizi satin, amsterdam'da esyali kiralik ev tutun. gireceginiz masrafa ve zahmete kesinlikle degmez. esyasiz kiralik evlerin yer dosemesi hatta mutfagi dahi olmamasi sik rastlanilan bir durum. tasinma gunu icin belediyeden izin almaniz, lojistigi ayarlamaniz vs. gerekebilir angaryasi da cok.

gelenlerin buyuk cogunlugu bir kac yil merkezde kiralik evde oturur. "ben burada yasarim" kararini aldiktan sonra kolaylikla ev alir, verdigi kiradan daha az mortgage oderken evinin esyalarini da keyfine gore duzer.

gidenlerden duymussunuzdur, bir kez daha hatirlatayim. amsterdam'da ev bulmak is bulmaktan daha zor, hazirliginizi planlarinizi iyi yapin.
  • whisky  (02.09.21 17:42:12) 
@whisky: isi cok zor buldum. evi hic bulamayabiliriz bu durumda. :( biz de esyali evden yanayiz ama oncesinde bilgim olsun diye sordum. esyali ev bulmak daha da zor olabilir hatta, cunku az var esyasiz evlere kiyasla.


  • lemmiwinks  (02.09.21 17:52:59) 
esyali evler, esyasizlardan daha cok.
kiralik ev bulmak icin de funda, pararius gibi siteler hakkinda bilginiz vardir muhtemelen. bunlarla beraber en etkili yonetemlerden birisi facebook gruplari, soyle bir grup var www.facebook.com
fb'de dolandiricilik hadiseleri olabiliyor ama dikkatli olun. "ben baska yerdeyim, siz bana kapora falan yollayin" diyenleri dikkate almayin.

ev bulmak zor ama imkansiz degil. beklediginizden uzun surebir, kendinizi buna hazirlayin ama karamsarliga da gerek yok.
iyi sanslar.
  • whisky  (03.09.21 15:00:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.