[]

Kaşta denize girilecek yerler

Kaşa gitmek istiyoruz bu ay sonu ailemle. Kaputaş harici denize girilecek güzel yerler nereler var? Merkezde denize giriliyor mu?

Kaputası eledim,dizlerinde problem var annemin. Merdivenden baska secenek yok sanırım oraya gitmek için.

Nereleri tavsiye edersiniz başka?

 
Sabah tekne ile limanağzına geçip oradaki işletmelerden birinde denize girebilirsiniz. Güzeldir denizi


  • okumakserbestbegenmeksart  (01.09.21 17:40:39) 
yeni döndüm ben de kaş'tan. biraz kalabalık ama güzeldi, sizin gideceğiniz dönemde daha da güzel olacaktır bence. merkezde denize girilecek yerleri var, halk plajı da var.

bilal'in yeri
küçük çakıl pkajı
leymona beach
derya beach
hidayet koyu bianca beach(hizmet kalitesi pek iyi değil)

annenizin dizlerindeki problem birkaç basamaktan çıkışı etkiler mi bilmiyorum ama saydıklarımdan bir ikisi iskeleli yerler. kaputaş gibi çok aşağıya indiğiniz merdivenleri olan yerler değil elbette. 15-20 basamak inilip çıkılıyor.

bunlar dışında tekne turu sorun olmazsa mutlaka yapın. ortalama 100-160 tl arasında fiyatlar değişiyor. kekova turu diye geçer çok güzel koylar geziliyor ve buralarda denize giriliyor. merkezden servislerle kekova'ya götürüyorlar ve oradan tekneye biniliyor. eğer aracınız varsa biz servisi kullanmayıp kendimiz geleceğiz derseniz ona göre ekstra indirim de alırsınız. biz 120 tl'ye yapmıştık ve açık büfe yemek + ikramlar çok iyiydi. yaşlılar teknenin bir tarafından merdivenle inip yüzüp çıkıyorlardı. gençler de sağdan soldan atlayıp zıplayıp takılıyordu.

edit: eğer yeme içme yerleri için tavsiye isterseniz onlar için de yardımcı olabilirim. birkaç yıldır kaş'a gidiyorum f/p olarak çok güzel yerler keşfettim.
  • golgi aygıtı  (01.09.21 17:48:09 ~ 17:49:31) 
hidayet koyu güzel


  • jelly bear  (01.09.21 17:49:42) 
limanağzına giderseniz Nuri's Beach sakın gitmeyin. mafyöz tipli, hesap geçirmeye çalışan bi yer. bilal'in yeri aile işletmesi gayet iyi. teknenin ilk uğradığı yer burası zaten.


  • scudman1  (01.09.21 18:27:47) 
Yazılanlara alternatif olarak inceboğaz.


  • jamiro  (01.09.21 20:41:09) 
Büyük ve küçük çakıla gitme. Sağlam insana bile taşlardan denize zor giriyor.


  • robin one persie  (01.09.21 21:18:16) 
Büyük çakıl, küçük çakıl. Küçük çakılın girişi ilginç bir yer gerçekten. Bir de tekne gezisi yapacaksanız ve gürültülü müzikli olmasını istemiyorsanız Dennis Boat'ı tavsiye ederim. Sakin ve çok efendi personeli var. Zaten hepsi aynı koylara gidiyorlar ama kafanız rahat olur.


  • curukturpkokusu  (02.09.21 01:26:33) 
tekne turlarindan birine katil mutlaka ya gun boyu degisik yerlerde denize girmek oldukca eglenceli. kaldigin yer de yardimci olur ya da git limanda kendin sec begen.


  • bay b  (02.09.21 07:33:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.