[]

Bir hastane web sayfasında en çok beğendiğiniz veya olması gereken özellik

Bir hastaneye ait web sayfasında en çok beğendiğiniz veya şu özellik kesinlikle olması gerekir dediğiniz bir özellik varmı?




 
randevu, tahlil sonuçları, lokasyonlar, doktor listesi bide hangi hastalığa hangi bölüm bakar tarzı blog kısmı.


  • buenosdias  (01.09.21 13:58:41) 
anasayfadan randevu alabilme, bakabilme, iptal edebilme gibi kısımlara yapılan görünür bir yönlendirme, yani bunlara ana sayfada görünür bir yerden erişilebilmesi. işlem için başka sayfaya atması önemli değil, sağda solda bir yerde kabak gibi görünse iyi oluyor.

tahlil sonuçları öğrenmeye yönelik bir yer de önemli.

hastane şubeleri varsa onlara kolay bir menüden erişebilme.
  • nimberjack  (01.09.21 14:01:52) 
Hekimlerin özgeçmişleri, varsa yayınları.


  • auroraaurora  (01.09.21 14:12:38) 
Acıbadem’in mobil uygulaması gibi olsun. Tamamen dört dörtlük:)


  • suicides underground  (01.09.21 14:32:17) 
-hangi sigorta şirketiyle hangi kapsamda anlaşmaları olduğunun entegre bir arama motoruyla detaylı bir şekilde öğrenilebilmesi,
-istenilen bölüm ve doktordan hızlıca randevu alma özelliği,
-test sonuçlarını kolayca öğrenme kısmı.

bu üçünün kesinlikle olması gerek.
  • makarnavodka  (01.09.21 14:42:44) 
Acıbadem'in sitesi gibi demeye gelmiştim. @suicides underground çoktan demiş.
Sağlıkla ilgili ne arasam karşıma bu site çıkıyor. Çok da doyurucu. Başka yere bakmaya gerek kalmıyor. 'Çok pahalıdır.' algısı olmasa, sırf siteleri için başka hastane bakmam. O derece.

  • Mirket  (01.09.21 15:01:58) 
Yolunuzun bize düşmemesi için sağlıklı yaşam rehberi ,
adlı bir sayfa olmalı. Günlük yaşanabilecek bedensel ve ruhsal sorunlar için çözüm önerileri..

  • Erva  (01.09.21 15:42:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.