[]

klozetteki inatçı lekeler nasıl çıkar

aşağıdaki linkteki görsele benzer hem giderde hem de kapağın alt kısmında lekeler oluştu

imgrosetta.mynet.com.tr

ne yaptıysam çıkmadı
en son şu üründen aldım ama yine nafile
www.rossmann.com.tr

var mıdı öneriniz?

 
bence bunlar kireç nedeni ile oluşmuş, kirece yapışmış lekeler. Bu nedenle çok güçlü kireci çözen kimyasallar kullanabilirsin.


  • zimbirik  (01.09.21 10:25:24) 
Tuz ruhu.


  • kibritsuyu  (01.09.21 11:11:29) 
Diversey kirec cozucu ile, trendyolda var, linklemeye usendim


  • balpolen  (01.09.21 12:10:09) 
kezzap tuz ruhu.


  • kenarortay  (01.09.21 12:56:17) 
camasir sulu olan tuvalet jelleri var. ayni boyle su lekesinden sararmis klozeti bembeyaz yapti. ozellikle camasir sulu olanlardan olmali ama.


  • chezidek  (01.09.21 12:57:38) 
Tel sünger ve normal wc temizleme ürünleri. Giyeceksin bulaşık eldiveni gibi bir şey sokacan elini zımpara çeker gibi, anında temizlenir.


  • bana kedicik derdi  (01.09.21 13:47:58) 
  • bana kedicik derdi  (01.09.21 13:50:39) 
Kettle a 1.5 litre su koyup içine de 1 su bardağı limon tuzu koyun öylece katnatınc kaynadıktan sonra yavaş yavaş dökerek fırçalayın


  • apocalipy  (01.09.21 14:57:06) 
tuz ruhu belki şimdi çıkartır ama en başta porselenin cilasının gitmesine neden olan asıl şey zaten tuz ruhu gibi kimyasallar kullanmak.
normalde düzenli fırçalayıp, kireç çözücü içeren temizleyiciler kullanılsa ve tuz ruhu falan dökülmese, o porselenin yüzey o denli kireç tutmaz.

  • blatta hiberna  (01.09.21 15:02:31) 
aynısı vardı yukarıda tavsiyelerin çoğunu denedim olmadı. sonra bulaşık teliyle bunu denedim oldu www.koctas.com.tr


  • cptxxx  (01.09.21 18:33:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.