[]

Play Station 4 Pro nasıl satılır?

Arkadasjmda play station 4 pro ve elinden çıkarmayı düşünüyor. Içinde de bir sürü (100den fazla) oyun varmış. Sahibinden ya da letgi üzerinden satarken nasıl oluyor bu isler? Adami eve çağırıp dene desek olmaz, biz evine gitsek olmaz, ispatla derse nasıl olacak? Nasıl oluyor bu işler?




 
adamı eve çağırıp dene desen olur bence.


  • brakgn  (31.08.21 19:21:26) 
dh 2. el e koy, ama o 100 oyuna extrem bir para beklemeyin


  • egokalp  (31.08.21 19:23:47) 
Sahibinden'e video koyulabiliyor eve sokmak istemiyorsa cihazın çalıştığını ve kıçını başını gösterdiği bir detaylı videoyu çekip koyabilir. Elden de teslim ederse çok sıkıntı olmaz. Elden bir sürü konsol aldım, sattım zamanında.


  • hedep  (31.08.21 20:11:15) 
4 ay önce ps4 slim aldım letgo'dan. Bulunduğum yer küçük bi ilçe, 1 tane PlayStation cafe var. Oyun satma/kiralama ufak tefek teknik servis işlerine de bakıyorlar (dualshock tamiri vs) Önce onlarla iletişime geçtim ve birinden cihaz alacağımı, ücreti mukabilinde incelemelerini rica ettim kabul ettiler. (vidaları mühürlü olduğu için daha önce içi açılmış mi açılmamış mi vs anlıyorlar)

Satıcıyla cafede buluştuk, ps cafe sahibi inceledi ve sağ olsun 100 lira da pazarlıkla indirim yaptırdı bana aldım cihazı :)

Cihazı aldıktan sonra cafeden oyun da satın aldığım için yaptığı eksperliğe ücret istemedi ama zorla da olsa 20 tl verdim oyunlara ödediğime ek olarak.

Bu tarz 1 şey deneyebilirsiniz.
  • materyalist imam  (31.08.21 20:23:52) 
2 tane ps4 sattım. Birinde sözlükten bir arkadaş gece yarısı sağ olsun güvenip eft yaptım ertesi gün kargoya verdim. Diğerinde de letgo’dan aynı şehirde olan biri evine gelip deneyebilir miyim dedi geldi fifa attık beğendi aldı gitti. Doğru olan da bu şekilde zaten.


  • captainimsi  (31.08.21 22:18:34) 
ben kendi ps4'ümü donanımhaber 2. el forumundan almıştım. daha önce satış yapmış kullanıcıların referansı vs oluyor daha bir güvenilir gelmişti bana. aldığım alette de bir sorun yoktu.


  • ravenclaw  (01.09.21 01:12:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.