[]

mgm.gov.tr bozuk mu?

hava durumu için burayı kullanıyordum, çok isabetli olduğundan değil de alışkanlık işte. haftalardır giriş yapamıyorum, site bozuk görünüyor.

problem bende mi acaba, siz hava durumuna bakmak için siteyi görüntüleyebiliyor musunuz?

görüntüleyemiyorsanız bununla ilgili herhangi bir şey gördünüz mü/duydunuz mu? devletin meteoroloji servisine ulaşamıyoruz, ben bunun hakkında ne bir haber gördüm ne de başka bir şey... gözden kaçırdığım bir nokta mı var, acayip saçma bir durum değil mi bu yahu?

 
Düzgün çalışıyor bende.


  • himmet dayi  (31.08.21 15:15:01) 
açıldı bende. şehir ilçe de değiştirip denedim, sorun görünmüyor. firefox.


  • pide  (31.08.21 15:15:13) 
Opera ile denedim çalışıyor +1

Ayrıca en isabetli burası veriyor bence.
  • John Bloor  (31.08.21 15:22:08) 
TÖVBE ESTF ya ben ne mobilden ne tarayıcıdan girebiliyorum, çok tuhaf


  • alevli deniz sortu  (31.08.21 15:22:47) 
Linkler değişti. Siz muhtemelen eski linke tıklıyorsunuz.


  • Mistyimage  (01.09.21 11:58:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.