[]

Anneme köpekler saldırmış.

İstanbul'da yazlık bölgede erken saatte başıboş köpekler havlayarak üzerine koşmuş, çalılıklara düşmüş kadıncağız. Yine yapmayacaklarının garantisi yok, ben savunma maksatlı biber gazı ya da elektroşok cihazı alıyım diyorum. Alternatif önerilere de açığım tabii.




 
Bi kaç gün elinde bir sopayla gitsin güzergahı, erken ve geç saatlerde korumacı davranıp havlıyor hırtolar. Çeteleştilerse iş daha da zor, belediyeyi filan da aramak çare değil. En fazla aşılıyorlar, hani bi telefon kaydı var ya bununla ilgili. Aynen komedi.

Ben düşman olmak değil de arkadaş olma taraftarıyım, köpekten korkmayan biriyle bir kaç kez hayvanlara yaklaşıp beslerse artık hayvanlar o şahsı tanır, bir daha da böyle bir saldırı yapacaklarını sanmam.
  • John Bloor  (31.08.21 13:43:27) 
Alternatif önerim 5199 sayılı yasanın yeni haline bakmanız. İyi günler..


  • suicides underground  (31.08.21 14:06:26) 
John Bloor +1

aynı yerdeki köpekleri gün içinde biriyle birlikte gidip beslesin.
kendini koklamalarına izin versin, korkmaz ve yaklaşabilirse kendini sevdirenleri sevsin.

geçmiş olsun.
  • blatta hiberna  (31.08.21 14:10:59 ~ 14:11:30) 
Köpekten korkan arkadaşlar veya yakınlarınız o köpekleri direkt beslemek zorunda değil, korkmayan biriyle köpeklere yanaşıp o kişi tarafından beslenirken yanınızda dursanız bile yeterli sanırım.

Koku hafızaları çok iyi namussuzların, sizi hatırlayacaktır yüksek ihtimal ile.

Maalesef ülkemiz sokak hayvanları konusunda sıkıntılar çekiyor, o köpekleri kimse gelip oradan almaz, mecburen barış içinde ama dikkatli yaşamaya çalışacağız.

Ben de "çocuklarım ya bir köpek tarafından ısırılırsa" diye çok korkan biriyim, azami dikkat ediyoruz ama tehlike her zaman var maalesef.

Keşke her sokak köpeğini toplayıp, uygun koşullarda yaşatacak ve besleyecek çiftliklerimiz olsa, ama devletin ve belediyelerin hiç umurunda değil sanki bu konu.
  • John Bloor  (31.08.21 15:02:53 ~ 15:06:12) 
Elektrosok cihazi filan degil, sonic kopek kaciran aletler var belli frekansta ses cikariyor onlardan alabilirsiniz.


  • rockinside  (31.08.21 16:42:22) 
Cete varsa sikinti, beslesen de gece ceteyle geldiklerinde seni tanimazlar.

www.hurriyet.com.tr

Araba aldiriyorum ben kopek sorunu olan tanidiklara.
Baska cozum bulamadim.
  • divit  (31.08.21 17:05:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.